Prodej bytu 3+kk, Praha - Čimice, Přívorská, 72 m2 (ID: 1527530)

Přívorská, Praha 8 - Čimice


9 890 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 47 133 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

Hledáte bydlení v domě s menší zahradou a zároveň oceníte veškerý komfort bytu? Nabízíme Vám velmi pěkný a vkusně zrenovovaný byt v řadovém domě v Praze-Čimicích. Řadový rodinný dům je rozdělen na dvě samostatné bytové jednotky, ke kterým náleží vlastní zahrada a další společné prostory. Byt o rozloze 72 m2 a dispozici 3+kk a hala je umístěn ve druhém patře. Obývací pokoj je propojený s kuchyní do jedné velké, slunné místnosti s balkonem a krásným výhledem do zeleně. Okna i balkon vedou na západ, takže zde můžete sledovat nádherné západy slunce. Velkorysá ložnice, kde je dostatek místa i na pracovní kout, má také vlastní balkon. Dále je zde dětský pokoj a komora.
Před šesti lety proběhla kompletní rekonstrukce celého bytu včetně nových podlah, dveří, rozvodů i nové kuchyně. Důraz byl kladen na to, aby byt působil moderně, světle, elegantně, ale zároveň útulně. Před třemi lety byla nově zrekonstruována i koupelna a toaleta. K bytu patří ještě polovina přízemí rodinného domu, kde je hala, místnost s krbem a vchodem přímo do zahrady, garáž, technická místnost a prádelna.
Zahrada má rozlohu 120 m2 a je na ní dost místa pro záhonky, hry dětí i grilování, jsou zde i ovocné keře a posezení.
Okolí domu je krásné, klidné a bezpečné. Za pár minut chůze jste v Čimickém lese, kde se dá běhat, jezdit na kole nebo se občerstvit v lesní cukrárně, v zimě se v okolí běžkuje. O kousek dál je Draháňské údolí. V docházkové vzdálenosti je také obchod, dvě státní školky, lesní školka, škola, několik dětských hřišť, fotbalové hřiště a tenisové kurty. Autobusová zastávka na metro je za domem. Poblíž je mnoho atraktivních míst - Pražská Botanická zahrada, ZOO a také oblíbené Aquacentrum Šutka. Obchodní centrum Krakov je nedaleko.
Energetický štítek prozatím uvádíme G, protože se v současné době připravuje.

Cena
9 890 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 8. 2024
Adresa
Přívorská, Praha 8 - Čimice
ID
0201-NP02834
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
72 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
72 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jana Kemrová

Jana Kemrová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 8.

Podobné nabídky