Pronájem kanceláře, Praha - Hodkovičky, Jitřní, 3364 m2 (ID: 1527532)

Jitřní, Praha - Hodkovičky, Praha 4


21 500 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ DPH + služby 6.914 Kč + elektřina)


Regionální dodavatelé v Praze 4

Stěhovací služby

Popis

Exkluzivně nabízíme k pronájmu kancelář o celkové velikosti 57,11 m2, nacházející se v ulici Jitřní na Praze 4 Hodkovičky. Jednotka se nachází v moderní budově s recepcí fungující 24/7 a kamerovým systémem. Příjemnou pracovní atmosféru a komfort Vám zajistí veškerá občanská vybavenost a dostupnost v okolí. Budete mít pracoviště v blízkosti zeleně, avšak nedaleko centra města a navíc s mnoha možnostmi volnočasových aktivit.

Moderní jednotka Vám také nabídne podlahové topení po celé ploše a parkovací místo ve dvoře domu v ceně. Parkovací místa pro návštěvy jsou k dispozici před budovou. Možnost jednací místnosti a místnosti se stolním tenisem v ceně nájmu. Veliká okna orientována na západ dodává světlo a vzdušnost do prostorných místností. Pokud hledáte elegantní a dobře dostupné kancelářské prostory na Praze 4, pak by Vám tato nabídka neměla uniknout. V případě zájmu o více informací nás neváhejte kontaktovat.

Měsíční náklady na chod kanceláře jsou následovně:
Nájem: 24.000 Kč + DPH
Záloha na služby: 6.914 Kč
Elektřina bude převedena na nájemce.

Cena
21 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ DPH + služby 6.914 Kč + elektřina
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Jitřní, Praha - Hodkovičky, Praha 4
ID
0201-NP02794
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
57 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
3364 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Tom Nguyen

Bc. Tom Nguyen

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu kanceláří v Praze 4.

Podobné nabídky