Prodej apartmánu, Branná, 345 m2

Branná


11 330 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 53 995 Kč /měs.

(Cena je včetně provize a právních služeb.)


Regionální dodavatelé v Branné

Finance a pojištění

Finance a pojištění

Miluše Vinterová

Exkluzivní odborník pro region, který Vám rád pomůže vyřešit financování. Neváhejte jej nezávazně poptat a zjistěte možnosti, které jsou aktuálně na trhu. Vše příjemně, s ochotou a plnou odborností.

Vyberte si z dalších služeb v okrese

Popis

Láká Vás vlastní podnikání v oblasti poskytování služeb a ubytování? Nabízíme Vám k prodeji apartmánový dům v obci Branná.

Obec Branná leží na okraji Hrubého Jeseníku a je velmi vyhledávanou turistickou lokalitou. V okolí je krásná příroda s možností pěší turistiky nebo lyžování. V Branné leží oblíbený zámek Kolštejn.

Apartmánový dům je umístěn v klidné části obce na pozemku o celkové výměře 1.681 m2. V domě jsou 3 apartmány o dispozici 4+kk. Apartmány jsou velmi stylově zařízené, v každém apartmánu je kuchyňská linka, sociální zařízení a funkční kachlová kamna. V suterénu domu je technické zázemí, dílna a sauna s ochlazovacím bazénkem a místem pro relaxaci. Zahrada je udržovaná s venkovním altánem, posezením a grilem. Pro hosty je připravená vířivka. Parkování je zajištěné na vlastním pozemku. Kapacita pro ubytované hosty je 21 osob.

Dům je připraven pro Vaše podnikání, jedná se o investici s dobrou návratností.

Zveme Vás na prohlídku! Více informaci Vám poskytne realitní makléř.

Cena
11 330 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně provize a právních služeb.
Aktualizováno
13. 8. 2024
Adresa
Branná
ID
23523
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1681 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Polosamota
Plocha budovy
192 m2
Podlahová plocha
345 m2
Plocha zahrady
1489 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Studna
Převod do OV
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Marcela Dubská

Marcela Dubská

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje apartmánů v Branné.

Podobné nabídky