Prodej obchodního prostoru, Praha - Josefov, Kaprova, 531 m2 (ID: 1527995)

Kaprova, Praha - Praha 1


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

Využijte jedinečnou příležitost koupit restauraci v samém srdci historické části Prahy - na atraktivním místě Prahy 1, u Staroměstském náměstí.

Tato nabídka zahrnuje dvě podlaží s různými možnostmi pro organizaci vašeho podnikání.

V nadzemním podlaží naleznete prostorné technické místnosti, tři salonky pro hosty, VIP salonek a plně vybavenou kuchyni, která poskytuje komfort a vysokou úroveň služeb.

Podzemní podlaží nabízí ještě více možností: je zde vývod vody pro bar, útulný prostor, který lze využít jako restauraci, karaoke, salonek s vodní dýmkou nebo vinný sklípek.

Pro vaše pohodlí jsou zde také pohodlné toalety a další technické místnosti.

Kromě toho má restaurace dvě verandy o rozloze 27 metrů čtverečních a 15 metrů čtverečních, kde si hosté mohou vychutnat atmosféru tohoto útulného místa.

Prostor lze koupit již s nájemcem v podobě stávající fungující restaurace.

Lokalita je plná historických turistických míst a sousedství s Pařížskou ulicí jen potvrzuje VIP status prostoru a zajišťuje stálý příliv bohaté klientely.

Příliv klientů zajišťuje přítomnost dvou tras: vlevo - Vltava s množstvím zábavy pro turisty i místní obyvatele, vpravo - vysoká návštěvnost potenciálních klientů díky Staroměstskému náměstí s nejstarším orlojem v Evropě.

Všechny historické body jsou v docházkové vzdálenosti 2-4 minuty, což přiláká nejbohatší publikum.


Prodej tohoto prostoru probíhá formou Letter of Intent (LOI). Zájemci o koupi budou vyzváni k předložení nezávazného záměru koupě (LOI), na jehož základě budou probíhat další jednání.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 8. 2024
Adresa
Kaprova, Praha - Praha 1
ID
991
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
531 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Centrum obce

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Veronika Bartáková

Veronika Bartáková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje obchodních prostor v Praze 1.

Podobné nabídky