Prodej bytu 3+1, Sloup, 76 m2 (ID: 1528082)

Sloup


4 300 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 20 493 Kč /měs.

(cena včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Sloupu

Popis

Nabízím vám ke koupi prostorný byt o dispozici 3+1 v malebném městysu Sloup, situovaném v srdci krásné přírody Moravského krasu. Tento byt se nachází v revitalizovaném cihlovém domě v prvním patře z celkových tří. Díky své celkové ploše 75,7 (a balkonem dalších 5 m2) poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. K dispozici je také prostorný sklep a ploše 8 m2 umístěný v suterenu domu.

Dispozice bytu:

• Obývací pokoj s výstupem na balkon (5 m2), který je zasklený a nabízí krásný výhled do okolí a klidné posezení
• Ložnice
• Dětský pokoj
• Samostatná kuchyň s kuchyňskou linkou a dostatkem místa pro jídelní stůl se židlemi
• Koupelna a WC jsou oddělené, což zajišťuje vyšší komfort bydlení.

Přednosti bytu:

• Revitalizovaný dům: zateplená fasáda, plastová okna, opravená střecha.
• Garáž: K bytu náleží zděná garáž (umístěná za domem) o ploše 18 m2, ve které je rozvod elektrické energie. Z balkonu je na garáž vidět, což přidává na komfortu.
• Klidná lokalita: Městys Sloup je ideální místo pro ty, kteří hledají klidné bydlení v bezprostřední blízkosti přírody, přitom však s dobrou dostupností do okolních měst (Blansko, Brno, Boskovice…).

Vytápění bytu je ústřední a je řešeno centrálním plynovým kotlem. Podlahy v obytných místnostech jsou parketové (pokryty koberci), ve zbývajících částech bytu je keramická dlažba.

Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě - vodovod a kanalizace, elektrická energie, plyn.

Lokalita:

Sloup je známý svou atraktivní polohou v Moravském krasu, což zajišťuje nespočet možností pro aktivní trávení volného času – turistika, cykloturistika či návštěva známých Sloupsko-šošůvských jeskyní v okolí.
Obec je plně občansky vybavená - najdete zde obchod s potravinami, restaurace, poštu, lékaře, základní i mateřskou školu a výborné dopravní spojení pomocí IDS. Pro prohlídku mě neváhejte kontaktovat. Byt je vám ihned k dispozici.

PENB nebyl zatím majitelem dodán, proto v souladu s platnou legislativou uvádím kategorii G.

Cena
4 300 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena včetně provize RK
Aktualizováno
16. 9. 2024
Adresa
Sloup
ID
00351
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
89 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
76 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Filip Rozprým

Filip Rozprým

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+1 v Sloupu.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky