Prodej rodinného domu, Zbůch, Na Výhledech, 143 m2 (ID: 1528380)

Na Výhledech, Zbůch


9 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 47 180 Kč /měs.

(včetně DPH, bez žádných dalších poplatků)


Regionální dodavatelé v Zbůchu

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

NOVĚ V PRODEJI

Rodinný dům je dispozičně řešen jako 4+kk o celkové užitné ploše 143 m2. Jedná se o prostorný bungalov s garáží. Nachází se tam obývací pokoj s kuchyňským koutem (kuchyňská linka není v ceně nemovitosti) se vstupem na zahradní terasu. Dále je tu velké zádveří s úložnými prostory, technická místnost, koupelna s WC, ložnice a dva pokoje. V ceně nemovitosti je také gabionové oplocení včetně brány a branky.

Dům je postaven v nově vzniklé obytné zóně s vybudovanou příjezdovou komunikací lemovanou chodníky s parkovacími místy pro návštěvy, cyklostezkou a napojením na veškeré inženýrské sítě, jako je voda, plyn, kanalizace, elektřina a internet.

Na pozemku je retenční nádrž se vsakovací drenáží pro zadržení dešťové vody a také možnost připojení nabíječky pro elektromobil.

Dům bude vybaven moderním fotovoltaický systémem s prioritním ohřevem zásobníku na teplou vodu, nespotřebovaná energie bude přepouštěna do distribuční sítě. Roční úspora elektrické energie může být přibližně 2,6 MWh ročně.

V kupní ceně je nadstandartní vybavení v podobě plastových oken. Jedná se o trojskla s vícekomorovým systémem, který zaručuje vynikající tepelnou izolaci a výborné protihlukové vlastnosti. Dále jsou zahrnuty kvalitní plovoucí podlahy, keramická dlažba, dveře s obložkovými zárubněmi a veškeré sanitární předměty v koupelně a WC.

Celý projekt je zasazen do velmi klidné lokality, kde budete mít blízko k přírodě avšak s perfektní dostupností do Plzně, která je vzdálená necelých 7km.

Projekt se nachází ve Zbůchu, který disponuje kvalitní občanskou vybaveností, kterou tvoří obchody s libovolným sortimentem. Na dosah ruky budete mít mateřskou i základní školu, včetně knihovny, lékárny, pošty, zdravotnického zařízení a několik bister. Velkou výhodou jsou také časté a pravidelné autobusové nebo vlakové spoje.

Bydlete ve vlastním v těsné blízkosti Plzně, v obci, která je obklopena přírodou s veškerou občanskou vybaveností.

Více informací naleznete na: www.bydleniuplzne.cz

Cena
9 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, bez žádných dalších poplatků
Aktualizováno
13. 8. 2024
Adresa
Na Výhledech, Zbůch
ID
RD21
Stavba
Dřevěná
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
143 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
599 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tereza Šudomová

Tereza Šudomová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Zbůchu.

Podobné nabídky