Prodej rodinného domu, Oleška, 99 m2

Oleška


3 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 18 586 Kč /měs.

(včetně provize a právního servisu)


Regionální dodavatelé v Olešce

Popis

Ve výhradním zastoupení majitele si Vám dovoluji nabídnout rodinný dům z 50. let v klidné obci Oleška, část Králka, který nabízí skvělou příležitost pro vytvoření Vašeho vysněného domova.

Tento přízemní zděný dům o dispozici 4+KK a celkové užitné ploše 100 m² je určen k rekonstrukci, což Vám dává volnou ruku při jeho úpravách a modernizaci. Dům lze také snadno přizpůsobit pro vícegenerační bydlení. V případě nedostatku prostoru je velkou výhodou této nemovitosti půda o výměře více jak 110 m², která nabízí možnost obytné vestavby. Půdní prostor má trámové krovy a střešní krytinu z tašek. V domě proběhla injektáž, ktará zastavila vzlínání vlhkosti zdivem.

Inženýrské sítě (elektřina, obecní vodovod) jsou samozřejmostí. Dům má etážové vytápění na elektřinu, nebo se dá obnovit topení na tuhá paliva. Ohřev vody je řešen elektrickým bojlerem, odpad je řešen jímkou. Na vlastním pozemku je taktéž studna.

Celková plocha pozemku činí 823 m² o zastavěné ploše domu 205 m².

Pokud je tento dům tím, co zrovna hledáte, zavolejte mi a může být Váš!

Cena nemovitosti včetně právního servisu, bezpečné úschovy a odměny RK činí 3 900 000 Kč. V případě financování hypotékou Vám ji rádi pomůžeme zajistit.

Pro více informací a pro domluvení termínu prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Těším se na Vás.

Cena
3 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
13. 8. 2024
Adresa
Oleška
ID
0258-NP00930
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
82 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
99 m2
Plocha nemovitosti
823 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Michal Cejpek

Michal Cejpek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Olešce.

Podobné nabídky