Prodej rodinného domu, Česká Lípa, Sokolská, 844 m2

Sokolská, Česká Lípa


21 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 104 369 Kč /měs.

(včetně odměny RK a právního servisu)


Regionální dodavatelé v České Lípě

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

koupi polyfunkčního, cihlového domu v centru České Lípy, ulice Sokolská. Dům disponuje čtyřmi plně využívanými patry s bytovými i nebytovými prostory. V Suterénu domu jsou skladovací prostory se sociálním zázemím, kanceláří, šatnou a úklidovou místností o velikosti 193 m². V prvním nadzemním podlaží je prodejna společnosti s vlastním vstupem z ulice, která má pronajaté sklady v suterénu a zároveň další skladovací prostory, soc. zázemí, úklidovou místnost a kancelář v 1NP o velikosti 235 m². Rovněž druhé NP využívá stejná společnost, ovšem pouze jako kanceláře a druhá společnost rovněž kancelář. Opět má 2.NP své soc. zázemí, kuchyňku aj. 2.NP je o velikosti 224 m². Poslední 3.NP je obytné. Je zde vybudován krásný podkrovní byt o dispozici 6+kk o velikosti 192 m² se dvěma koupelnami s WC, technickou místností, kotelnou, šatnou a strojovnou výtahu, který je využitelný od suterénu, až po 3.NP s pravidelným servisem. K bytu náleží zahrada 182 m², která skýtá veškeré využití. Je zde vyhřívaný bazén s protiproudem, příjemné posezení pod pergolou a parkování pro dva automobily. Zahrada je přístupná ze všech pater domu ze zadního schodiště.

Celý dům prošel kompletní revitalizací. V celém domě je podlahové topení, nová elektroinstalace. Celý byt je klimatizovaný a má vlastní kondenzační plynový kotel. Celý dům má zabezpečovací zařízení. Je zde rovněž velmi příjemná výnosnost pronájmu podnikatelských prostor.

Hlavní benefity:
Objekt je ve skvělé kondici bez investice
Čistý výnos lze navýšit
Obchodní a kancelářské prostory jsou dlouhodobě využívány stejnými subjekty.

V okolí je veškerá občanská vybavenost. Atraktivní město nabízí široké možnosti trávení volného času.

Česká Lípa je okresní město v Libereckém kraji. Leží osmdesát kilometrů severně od Prahy na řece Ploučnici s historickým centrem na jejím pravém břehu. Česká Lípa zahrnuje čtrnáct místních částí, v nichž žije celkem přibližně 37 tisíc obyvatel.

V případě jakéhokoliv dotazu se neváhejte obrátit na makléřku. Doporučujeme Ev. číslo: 25784.

Cena
21 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně odměny RK a právního servisu
Aktualizováno
15. 8. 2024
Adresa
Sokolská, Česká Lípa
ID
25784
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
844 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
317 m2
Podlahová plocha
844 m2
Plocha nemovitosti
499 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Sklep
Parkování
Bazén

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Veronika Prokešová

Veronika Prokešová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v České Lípě.

Podobné nabídky