Prodej chalupy, Zaječí, 84 m2 (ID: 1528700)

Zaječí


2 499 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 11 909 Kč /měs.

(vč. provize RK, právního servisu a dalších služeb)


Regionální dodavatelé v Zaječí

Popis

Hledáte víkendové obydlí pro odpočinek obklopeni krásami jižní Moravy, která skýtá nepřeberné množství aktivit pro volný čas? V tom případě mám pro Vás jedinečné místo přímo v srdci regionu - celoročně obyvatelný vinný sklípek.

Objekt se nachází v obci Zaječí, která disponuje kompletní občanskou vybaveností, dopravní obsluhou, ale hlavně nádhernými scenériemi a panoramaty. Zdejší vinařská oblast je proslulá a láká velké množství turistů, kteří vyhledávají místní přírodu a podniky.

Celý objekt se skládá ze dvou obytných místností, koupelny a vinného sklepa. Vstup je do první obytné místnosti (14 m2), který slouží jako kuchyňka a posezení. Odtud můžeme pokračovat do zbylých částí - koupelny (2 m2), neprůchozí místnosti využitelné jako pokoj nebo ložnici (10 m2) a do vinného sklípku, jenž se skládá ze dvou šíjí (10 m2 a 5 m2), které jsou rozděleny lisovnou (11 m2) a končí ve spodní části sklípku (32 m2).

Velkou výhodou je celoroční obyvatelnost - zavedena voda, elektřina, připojeno na kanalizaci a vytápění zajišťují tuhá paliva (nebo přímotopy).

Umístění vinného sklípku je v klidnější části obce, takže můžete nerušeně relaxovat se sklenkou kvalitního moravského vína nebo se za pár minut dostat do víru dění a objevovat zdejší skryté poklady.

Pokud Vás nemovitost zaujala, tak mě neváhejte kontaktovat a domluvte si prohlídku tohoto jedinečného vinného sklípku.

Budu se na Vás těšit!


Cena je vč. provize RK, právních a dalších služeb.
Majitel si vyhrazuje právo výběru konečného zájemce dle vlastních kritérií.

Cena
2 499 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize RK, právního servisu a dalších služeb
Aktualizováno
14. 8. 2024
Adresa
Zaječí
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
84 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
35 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Josef Novák

Ing. Josef Novák

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje chalup v Zaječí.

Podobné nabídky