Pronájem rodinného domu, Morkovice-Slížany, Záhumenice, 95 m2

Záhumenice, Morkovice-Slížany


20 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ kauce a provize rk)


Regionální dodavatelé v Morkovicích

Popis

Pronájem novostavby rodinného domu 3+kk v obci Morkovice-Slížany

Nabízíme k pronájmu moderní novostavbu o podlahové ploše 100 m² s pozemkem o rozloze 770 m². Dům byl dokončen v roce 2024 a hledá své první obyvatele. Dispozice 3+kk zahrnuje dvě ložnice, prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní, ze kterého je přímý vstup na krytou terasu. K dispozici je také prostorná koupelna, samostatné WC a technická místnost.

Dům je vybaven podlahovým vytápěním ve všech místnostech, které zajišťuje tepelné čerpadlo i s funkcí chlazení. Energetická náročnost domu je třídy B, což zaručuje nízké měsíční náklady na bydlení. Na pozemku je parkovací stání pro tři auta. K dispozici je obecní voda a kanalizace.

Další vybavení domu mimo jiné zahrnuje Wi-Fi, alarm a detektory značky Jablotron pro vaši bezpečnost. Obec Morkovice-Slížany, nabízí dobrou občanskou vybavenost, a je situován pouze 7 km od dálnice, což zajišťuje snadnou dostupnost.

Tento nový dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a moderní bydlení s nízkými provozními náklady.

Cena
20 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ kauce a provize rk
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Záhumenice, Morkovice-Slížany
ID
130635
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
110 m2
Podlahová plocha
95 m2
Plocha nemovitosti
872 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Dálnice, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Pavel Začal

Pavel Začal

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu rodinných domů v Morkovicích.