Prodej zahrady, Blansko, 763 m2 (ID: 1529923)

Blansko


1 090 000 Kč
HYPOTÉKA od 5 195 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Blansku

Popis

Exkluzivně Vám nabízíme zahradu v chatové oblasti Obůrka - Těchov. Pozemek má výměru
763m² a je oplocen z jedné části. Pozemek je ze přední části rovinatý v druhá polovina je svažitá. Na pozemku jsou vzrostlé ovocné stromy. Nyní se na pozemku nachází dřevěná kůlna.

Na pozemku nejsou přivedeny žádné sítě. Pozemek je veden na katastru jako zahrada. Podle územního plánu jde o pozemek rekreace individuální (RI). V této lokalitě je více objektů využíváno k trvalému bydlení.

Přípustné využití – plochy staveb pro zahrádkářskou činnost a rodinnou rekreaci ("objekty individuální rekreace" či "zahradní domky", „sklady nářadí“, „přístřešky“ apod. ), tj. staveb do 50 m² zastavěné plochy s jedním nadzemním podlažím, případně podkrovím, podsklepené nejvýše do hloubky 3 m. Plochy zahrnují zpravidla i pozemky dalších staveb a zařízení, které souvisejí a jsou slučitelné s rekreací, například veřejných prostranství a dalších pozemků související dopravní a technické infrastruktury, které nesnižují kvalitu prostředí ve vymezené ploše a jsou slučitelné s rekreačními aktivitami. Podmíněně přípustné – podlimitní plochy RD (pod 2000m²) a trvale obývané byty a plošně rozsáhlejší stavby pro rodinnou rekreaci – jen stávající objekty, tábořiště, drobné hospodářské stavby, nezbytné stavby pro dopravu a technickou vybavenost.
Nepřípustné – chovy hospodářských zvířat, nové rodinné domy, stavby pro výrobu, skladování a motorismus, všechny druhy činností, jejichž negativní účinky na životní prostředí překračují nad přípustnou mez limity stanovené v souvisejících právních předpisech - vyloučení negativních účinků musí být prokázáno v rámci územního řízení. Nepřípustné je oplocování chat v lese a jejich další výstavba na pozemcích lesa. Od účinnosti změny B2015-Z2 nelze umísťovat stavby nad 50 m² zastavěné plochy s více než jedním nadzemním podlažím. Od účinnosti změny B2019-Z3 nelze umísťovat k hlavní stavbě do 50 m² zastavěné plochy více než 2 vedlejší stavby do max. 16 m² zastavěné plochy (kolny, přístřešky).

V případě zájmu o více informací nebo prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Cena
1 090 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
14. 8. 2024
Adresa
Blansko
ID
292-NP00583
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
763 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Bára Hlávková

Ing. Bára Hlávková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje zahrad v Blansku.

Podobné nabídky