Prodej pozemku pro komerční výstavbu, Košice, 13078 m2

Košice


15 902 848 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 75 788 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Košicích

Popis

Prodej pozemku pro komerční využití. Obec Košice, okres Tábor
Nabízíme k prodeji pozemek v obci Košice u Soběslavi v Jihočeském kraji ke komerčnímu využití s výbornou dopravní dostupností. Jedinečná příležitost pro vaše podnikání či investici.
Rádi bychom Vám představili pozemek o rozloze 13.078 m2 na okraji obce Košice. Tento pozemek nabízí neomezené možnosti pro komerční využití a představuje ideální investiční příležitost. Atraktivní pozemek s potenciálem růstu. Přístup na pozemek je z místní asfaltové komunikace. Možnost napojení na veřejný vodovod (vedoucí v komunikaci). Plynovod v obci zaveden není. Na obecní kanalizaci se v daném místě není možno připojit. Musí být řešen individuálně. V dosahu u protější haly transformátor s možností napojení na elektřinu.
• Rozloha 13.078 m2 s možností variabilního využití
• Strategická poloha na okraji města Košice u Soběslavi
• Územním plánem určeno pro plochy výroby a skladování
Využití pozemku stavby pro lehkou nerušící výrobu a skladování. Stavby a zařízení pro zemědělské a lesní hospodářství. Agrofarmy. Sběrné dvory. Čerpací stanice pohonných hmot. Stavby a zařízení výroby elektrické energie a tepla.
Pozemek je situován na jižním okraji obce Košice. Přístup je zajištěn z veřejné komunikace, která je ve vlastnictví Jihočeského kraje. Vzdálenost od dálnice D3 je vzdušnou čarou 380 m, nejbližší sjezd je v Plané nad Lužnicí a Soběslavi.
Nyní je ta správná chvíle investovat do budoucnosti a zrealizovat své obchodní plány na tomto unikátním pozemku. Nebuďte pozadu, kontaktujte nás ještě dnes a získejte tento pozemek pro své podnikání!
Pro více informací či pro domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N106760.

Cena
15 902 848 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 8. 2024
Adresa
Košice
ID
N106760
Plocha nemovitosti
13078 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Simona Zadražilová

Simona Zadražilová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro komerční výstavbu v Košicích (okr. Tábor).

Podobné nabídky