Prodej rodinného domu, Olomouc, Schweitzerova, 185 m2

Schweitzerova, Olomouc


15 600 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 74 345 Kč /měs.

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Olomouci

Popis

Hledáte ideální rodinný dům v lokalitě poblíž centra Olomouce? Nabízíme k prodeji krásný rodinný dům, který je ideálním místem pro rodinné bydlení.
Prostorný cihlový dům o dispozici 5+kk s pěknou zahradou se nachází v městské části Povel, která nabízí klidné zázemí domu a bezpečné prostředí.
Prostorný pozemek o rozloze 524 m2 poskytuje dostatek místa pro zahradu (322 m2), předzahrádka 57m2. Součástí domu je garáž a parkovací stání.
Dům má celkovou užitnou plochu 185 m2, kde je v přízemí prostorný, světlý obývací pokoj s kuchyní a krbovou vložkou i spíž. Kuchyňská linka má všechny vestavěné spotřebiče a ostrůvek. Zajímavým prvkem v této části je rohové okno nad kuchyňskou linkou. Z obývacího prostoru se pohodlně francouzským oknem dostanete na zahradu, orientovanou do klidu zahrad, kde si můžete dopřát relaxaci, nebo si pohrát s dětmi. Na zahradě se nachází zavlažování a studna s užitkovou vodou, která vede i do domu, takže můžete využívat vodu ze studny, nebo z veřejného vodovodu. Dům dále v přízemí disponuje technickou místností a pěknou předsíní s velkými skříněmi, a spodní koupelna se sprchou a zvlášť WC.
Ve II.NP. se nacházejí čtyři samostatné pokoje, takže si zde můžete zřídit třeba i prostornou pracovnu, nebo posilovnu. Všechny pokoje v celém domě mají samostatné vstupy. Také zde je druhá koupelna s vanou i sprchovým koutem, umyvadlo a WC.
Kolaudace domu proběhla na jaře roku 2014. Zdivo je z cihlových pálených bloků, zateplení 10 cm polystyrénem. Krov vazníky, taška pálená. Topení je ústřední na kombinovaný kotel-plyn, elektřina.
Co se týče občanské vybavenosti, naleznete zde poblíž Billu, večerku, pekárnu, lékárnu, papírnictví a spoustu dalších obchodů i služeb, MHD. Poblíž mateřskou školu, školu, sportovní vyžití, vedle domu cyklostezku, kousek rybník Hamrys s možností vycházek po okolí.
V tomto domě můžete najít zázemí pro svou rodinu, kde si vytvoříte svůj vysněný nový domov. Nemovitost lze financovat i hypotečním úvěrem.
Budeme se na Vás těšit na osobní prohlídce.

Cena
15 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
15. 8. 2024
Adresa
Schweitzerova, Olomouc
ID
00262
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
185 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
524 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ludmila Kalvodová

Ludmila Kalvodová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Olomouci.

Podobné nabídky