Prodej rodinného domu, Nové Město nad Metují, Nahořanská, 434 m2 (ID: 1530626)

Nahořanská, Nové Město nad Metují


5 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 28 118 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Novém Městu nad Metují

Popis

Nabízíme k prodeji krásnou Hájenku v Novém Městě nad Metují, ideální jak pro rodinné bydlení, tak pro komerční využití. Dům se nachází v klidné lokalitě a nabízí mnoho výhod.

Dispozice a vybavení:

8 pokojů
Prostorná vstupní chodba
2 kuchyně
2 koupelny se sprchovým koutem a toaletou
Půda vhodná pro půdní vestavbu
Vytápění plynovým kotlem s možností obnovy komínu
Napojení na veřejný vodovod a kanalizaci

Další výhody: Dům je částečně zateplen, což přispívá k úsporám na vytápění. K dispozici je venkovní hřiště s terasou, ideální pro rodinné aktivity a relaxaci. Před domem se nachází rozsáhlá plocha pro parkování aut, což zajišťuje dostatek místa pro vás i vaše hosty. Okolo domu je udržovaný živý plot, který zajišťuje soukromí a esteticky dotváří okolí. Na hranici pozemku začíná les.

Hájenka prošla téměř kompletní rekonstrukcí v roce 2006-2008 a byla využívána ke komerčnímu pronájmu. V tomto konceptu lze pokračovat, nebo dům využít jako prostorné rodinné bydlení.

Technický stav: Kvůli zvýšené vlhkosti ve spodní části domu je doporučeno provedení hydroizolace. K domu byla vypracována technická zpráva z inspekce nemovitosti, která je na vyžádání k dispozici.

Lokalita: Dům se nachází v okrajové části města Nové město nad Metují v části Krčín. Jedná se o klidnou lokalitu hned u lesa s dobrou dostupností jak do centra města, tak k okolním turistickým lokalitám. Poblíž se nachází vyhledávaná vodní nádrž Rozkoš, též přezdívaná Východočeské moře, je vodní dílo na potoku Rozkoši v Úpsko-metujské tabuli. Podle rozlohy je osmou největší přehradou v České republice

Tato Hájenka nabízí mnoho možností a je připravena přivítat nové majitele, kteří ocení její potenciál a krásu. Pro více informací nebo prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Cena
5 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
Nahořanská, Nové Město nad Metují
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
434 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
1608 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Jan Toupal

Ing. Jan Toupal

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Novém Městu nad Metují.

Podobné nabídky