Prodej rodinného domu, Město Albrechtice, 217 m2

Město Albrechtice


7 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 37 649 Kč /měs.

(včetně provize)


Regionální dodavatelé v Městu Albrechticích

Popis

Rekreační chalupa s vířivkou v Piskořově

Můžete ji pronajímat hostům, kteří sem přijedou za výlety. Ideální je také pro firemní teambuildingové akce menšího charakteru. A využívat ji samozřejmě můžete i pro své vlastní účely.

Patrová chalupa, která je právě na prodej, se nachází v obci Piskořov nedaleko Města Albrechtice v okrese Bruntál.

Nabízí 4 podkrovní ložnice, obývací pokoj s prostornou jídelnou, velkou kuchyň se vstupem na terasu, dětskou hernu, dvě koupelny (jednu s vanou a druhou se sprchovým koutem a WC) a samostatnou toaletu. K dispozici je také wellness místnost s vířivkou a místnost určená jako herna s pípou, fotbálkem a šipkami.

K dispozici je také terasa pro příjemné posezení. Na velké zahradě kolem domu mají děti dostatek prostoru pro své hry. Využít ji můžete ale například i k realizaci svých představ o zahradničení.

V současnosti je chalupa určena ke krátkodobým pronájmům (celkem se zde vyspí 14–18 osob). Majitel rád přenechá webové stránky a seznam hostů, kteří se sem každoročně vracejí. Na úvod nabízí dle zájmu také servis chalupy, je tu také možnost využít služeb správce.

Chalupu si ale samozřejmě můžete pořídit pro vlastní rekreaci a trávit tu volné víkendy či dovolené. Lze ji využívat celoročně.

Piskořov leží v krásném horském prostředí Nízkého Jeseníku a česko–polských hranic. Díky svému nezaměnitelnému rázu se obec stala vesnickou památkovou zónou. Také okolí láká na nesčetné výlety a objevování místní krajiny i historických, kulturních a volnočasových pokladů. Nedaleko leží například naučná pohádková stezka, rozhledna Hraniční vrch, Dívčí hrad, zřícenina Burkvíz, Třemešná a úzkokolejná trať, zámek Linhartovy či Eldorado Hynčice.

Cena nemovitosti zahrnuje vše od lžiček po nábytek (kromě vířivky, ta v ceně prodeje není, lze však jednat o jejím odkupu). Dům tedy můžete okamžitě a bez dalších starostí využívat. Pakliže o vybavení mít zájem nebudete, je možné dům zakoupit bez něj (cena zůstává stejná).

Pokud vás chalupa zaujala a chtěli byste se na ni přijet podívat osobně, ozvěte se našemu makléři. Rád vás provede a zodpoví vaše dotazy.

Cena
7 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize
Aktualizováno
9. 9. 2024
Adresa
Město Albrechtice
ID
R1603
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
217 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
585 m2
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Dominik Ženatý

Dominik Ženatý

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Městu Albrechticích.

Podobné nabídky