Prodej pozemku pro bydlení, Mníšek pod Brdy, 425 m2 (ID: 1530708)

Mníšek pod Brdy


3 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 18 586 Kč /měs.

(Prodávající si vyhrazují právo vybrat kupujícího na základě jimi zvolených kritérií.)


Regionální dodavatelé v Mníšku pod Brdy

Popis

Novinka na trhu! Ojedinělá možnost koupě stavebního pozemku o celkové výměře 425 m2 na jednom z nejlepších míst Mníšku pod Brdy, v těsné blízkosti brdských lesů a přitom pár minut od centra městečka.

V lokalitě „ Na Kvíkalce“ se nemovitosti jinak téměř neprodávají.

A jsou k tomu jednoduché důvody: místo je necelých 100 m od rozlehlých Brdských lesů a přitom sem jezdí 18x denně přímá autobusová linka 320 (Smíchovské nádraží 36 min, zastávka 90 m od zahrady).

Pozemek je uprostřed zeleně se vzrostlými stromy. Kompletní vybavenost přitom zvládnete za několik minut chůze procházkou nebo za 90 vteřin jízdy autem (několik MŠ vč. alternativních, ZŠ, mateřské centrum, kroužky pro děti, knihovna, lékaři, supermarkety Albert, Billa nebo Penny a další obchody, úřad, pošta, dvě lékárny, několik restaurací a kaváren, sportoviště s wellness, bankomaty a mnohé další) .

To ale není všechno. Parcela se nachází v klidné slepé uličce ve stávající zástavbě. A tak Vás nebude čekat překvapení třeba v podobě nového developerského projektu za plotem ☺.

Aktuálně zde stojí stylová chata o zastavěné ploše 36 m2 s podkrovím, kterou lze využívat např. jako dočasné zázemí před vyřízením dokumentace ke stavbě Vašeho nového domu.

A ten může být vzhledem k velikosti pozemku na mníšecké poměry nadstandardní: přízemí s obytným podkrovím (max. výška 8,5 m), zastavěná plocha 77,5 m2 (+ podkroví), dům může mít číslo evidenční (plocha RX, objekt k rekreaci možný k celoročnímu trvalému bydlení, RD lze na výjimku, územně plánovací informace k dispozici).

A co inženýrské sítě? Kompletní. Tedy elektřina 220/380 i plyn na hranici, aktuálně se realizuje přípojka vodovodu i kanalizace (již zahrnuto v kupní ceně). Během dalšího roku je v plánu optický kabel pro vysokorychlostní internet (Eurosignal), nyní WiFi. Na zahradě navíc kopaná studna.

Takovéto skvělé nabídky mívají háček v podobě nevyřešené přístupové komunikace. Tady je ale bezproblémový - komunikace je totiž obecní.

Protože současní majitelé budou Vašimi novými sousedy, vyhrazují si právo na výběr kupujícího.

Pokud tedy hledáte nejen jedinečné místo s duší, soukromí a klid, ale také skvělé sousedy a pěší dostupnost PID a služeb.

Cena
3 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Prodávající si vyhrazují právo vybrat kupujícího na základě jimi zvolených kritérií.
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Mníšek pod Brdy
ID
2024111
Plocha nemovitosti
425 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Antonie Fajtlová

Antonie Fajtlová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Mníšku pod Brdy.

Podobné nabídky