Prodej rodinného domu, Malšice, 81 m2

Malšice


2 695 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 12 844 Kč /měs.

(včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Malšicích

Popis

Hledáte cenově dostupné bydlení v klidné lokalitě? Pak by pro vás mohl být řešením tento kompromis mezi domem a bytem. Nabízím k prodeji polovinu podsklepeného domu v obci Malšice u Tábora. Součástí prodeje je horní byt 3+1 s terasou o užitné ploše cca 81 m2 s podílem na pozemku o celkové výměře 816 m2 a sklepním prostoru.

Doporučuji shlédnutí virtuální prohlídky umístěné v inzerci včetně půdorysů bytu a sklepa.

Dům ze 70. let je udržovaný průběžně rekonstruovaný. Vše je plně funkční. Na střeše jsou betonové tašky KM Beta z roku 2002. Okna jsou plastová. Elektrické rozvody jsou vedené v mědi. Komín je vyvložkovaný. Stropy jsou z miako bloků, které jsou zalité betonem.

Horní byt o dispozici 3+1 s terasou, spíží, koupelnou s WC viz půdorys v inzerci je určen k případné rekonstrukci dle přestav nového majitel. Z bytu je vstup na půdu, kterou lze stejně jako podíl na sklepě využít jako skladovací prostor. Půda je přístupná pouze z horního bytu.

Vytápění je řešeno centrálně kotlem na tuhá paliva s násypkou. Voda je z kopané studny o hloubce 6 metrů. V bezprostřední blízkosti domu vede obecní vodovod. Ohřev vody zajišťuje bojler s kapacitou 200 litrů, který slouží pro celý dům. Odpady jsou svedeny do obecní kanalizace.

Tento byt je ideální pro někoho, kdo ocení klidné bydlení v menší obci.

Financování je možné v hotovosti a nebo se zástavou jiné nemovitosti. Polovina nemovitosti nelze zastavit vůči hypotečnímu úvěru.
Pokud vás nabídka zaujala, neváhejte kontaktovat makléře zakázky Ing. Andreu Kohoutovou či Matěje Kohouta.

Cena
2 695 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
27. 8. 2024
Adresa
Malšice
ID
26707
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
81 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
405 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Andrea Kohoutová

Ing. Andrea Kohoutová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Malšicích.

Podobné nabídky