Prodej bytu 2+kk, Hrušovany nad Jevišovkou, Zahradní, 44 m2

Zahradní, Hrušovany nad Jevišovkou


3 469 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 16 532 Kč /měs.

(včetně právního servisu, neplatíte provizi)


Regionální dodavatelé v Hrušovanech nad Jevišovkou

Popis

Novostavba cihlového bytu 2+kk se nachází ve 2. nadzemním podlaží bytového domu. Celková plocha bytu je 44,1 m2. Plocha balkonu 5,2 m2 s orientací na východ. Celková plocha včetně balkonu je 49,3 m2.
Dispozice:
předsíň 4,6 m2, obytný pokoj + kuchyňský kout 20,0 m2, ložnice 14,9 m2, koupelna + WC 4,6 m2.
Byt je oproti původnímu standardu dovybaven podlahovou vinylovou krytinou, interiérovými obložkovými zárubněmi včetně pantů, vnitřními DTD dveřmi - dveře s touto výplní jsou nepoměrně těžší a mají vyšší odolnost vůči průhybu a větší schopnost pohlcování zvuku, dále klikami, zrcadlem v koupelně a koupelnovou skřínkou.
Vytápění bytu je zajištěno podlahovým elektrickým vytápěním, vodovod a kanalizace veřejné. Součástí bytové jednotky je vnitřní jednotka klimatizace. Vstup do domu je na čipy.
K bytu náleží sklepní koje a parkovací stání před domem. Nepodsklepený bytový dům obsahuje 13 nových bytových jednotek a je postaven v klidné, okrajové části města.

Cena
3 469 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu, neplatíte provizi
Aktualizováno
15. 8. 2024
Adresa
Zahradní, Hrušovany nad Jevišovkou
ID
6HR
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
44 m2
Lokalita objektu
Okraj obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
44 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jaroslava Irmannová

Jaroslava Irmannová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Hrušovanech nad Jevišovkou.

Podobné nabídky