Prodej rodinného domu, Děčín - Děčín IX-Bynov, Na Pěšině, 98 m2

Na Pěšině, Děčín IX-Bynov


11 389 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 54 277 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Děčíně

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Popis

exkluzivní koupi rodinného domu, nacházející se v Děčíně – Bynově, ul. Na Pěšině. Jedná se o jedinečnou nabídku spojení bydlení a podnikání. Zděný rodinný dům o zastavěné ploše 98m² je součástí pozemku, zastavěné plochy a nádvoří, o celkové výměře 201m². Má celkem tři nadzemní podlaží.
Dispozice domu: I.NP – kuchyň, obývací pokoj a ložnice + vchod do garáže a do nebytových prostor, II.NP – koupelna, 3x pokoj, ve III.NP se nachází malý půdní prostor.
Nebytové prostory – prodejna (k tomuto účelu byly zkolaudovány), 2x sklad, WC. V současné chvíli se zde nachází zavedená prodejna potravin, která je stále v provozu, s velmi zajímavým denním výnosem. V této činnosti lze dále pokračovat, dle dohody lze ponechat vybavení i zásoby. Jsou vhodné i jako kanceláře, nebo sídlo firmy.
V celém domě jsou plastová okna, vytápění je pomocí teleného čerpadla, včetně nových radiátorů. Dům je napojen na obecní kanalizaci a vodovod.
K dispozici je samozřejmě i zahrada o celkové výměře 317m², kde se nachází jak prostor k posezení, jezírko, okrasné i ovocné stromy.
Celkově je tento dům v dobrém stavu, po rekonstrukci, v dobré lokalitě, s dobrou dostupností do centra města, proto mohu jeho koupi vřele doporučit. Vzhledem ke stěhování majitelů bude nemovitost k dispozici po dohodě
Více info v RK. Ev. číslo: 648236.

Cena
11 389 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
27. 9. 2024
Adresa
Na Pěšině, Děčín IX-Bynov
ID
648850
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
98 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
201 m2
Podlahová plocha
98 m2
Plocha nemovitosti
340 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kateřina Novotná

Kateřina Novotná

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Děčíně.

Podobné nabídky