Prodej rodinného domu, Kostelec nad Labem, Husova, 225 m2

Husova, Kostelec nad Labem


13 490 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 64 289 Kč /měs.

(včetně všech poplatků RK)


Regionální dodavatelé v Kostelci nad Labem

Popis

Ke koupi nabízíme tento krásný vícegenerační rodinný dům v Kostelci nad Labem o užitné ploše 225 m² + garáž 25 m² na pozemku 504 m². Dům disponuje dvěma bytovými jednotkami, ta první se nachází v přízemí a nabízí dispozici 3+kk a užitnou plochu 100,5 m². Druhá jednotka se nachází v obytném podkroví, nabízí dispozici 4+kk a užitnou plochu 111,3 m². Na zahradě najdete dřevěnou pergolu s grilem, zahradní domek a velký krytý bazén.

Pro obě jednotky je společné zádveří a technická místnost s plynovým kotlem a elektrickým bojlerem. Je možné rozdělit spotřebu vody mezi spodní a horní jednotkou.

Přízemní jednotka 3+kk 100,5 m² se skládá z pracovny, chodby, šatny, samostatné toalety, koupelny se sprchovým koutem a toaletou, dvou ložnic a prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem. V obývacím pokoji je zřízena klimatizace a nachází se zde krb a vstup do zahrady. Podlahové topení je zřízené v koupelně a v kuchyni.

Podkrovní jednotka 4+kk 111,3 m² se skládá z chodby, koupelny s vanou a toaletou, tří ložnic a obývacího pokoje s kuchyňským koutem. V obývacím pokoji je opět klimatizace. Podlahové topení je zřízené v chodbě, koupelně a kuchyni. Výška šikmých stropů je i v podkroví velmi velkorysá.

Zahrada nabízí plochu 293 m² (+ předzahrádka 35 m²) a příjemné soukromí díky krásnému živému plotu. Velký bazén 19,5 m² je hluboký 1,35 metru a je krytý. Dřevěná pergola (17,5 m²) nabízí příjemné posezení například při grilování. U garáže je zřízen zahradní domek, další úložný prostor je v garáži a na půdě garáže. Na zahradě je menší sklípek sloužící jako vodárna, kde se nachází filtrace k bazénu a můžete si zde regulovat využití vody ze studny v domě. Po obvodu zahrady byl nainstalován závlahový systém.

Parkování je možné v garáži či na parkovacích místech před domem. Vytápění domu je řešeno plynovým kotlem (+ krb v obýváku v přízemí), o ohřev vody se stará elektrický bojler. Dům je připojen na kanalizační a vodovodní řád, kromě toho disponuje vlastní studnou.

Kolaudace domu proběhla v roce 2005 a půdní vestavba následně proběhla v roce 2013.

Zálohy na energie vychází cca 4 000 Kč měsíčně za elektřinu a cca 4 000 Kč za plyn (+ voda, popelnice). Dům je zateplený a i za dnešních přísných parametrů odpovídá energetické třídě "C" - Úsporná.

Dům se nachází v klidné části Kostelce nad Labem pár minut pěšky od vlaku i autobusu. Vlakem se do Prahy dostanete s přestupem v Čelákovicích či Neratovicích, autobus jezdí přímo na Letňany na metro 'C'. Autem můžete být v Praze za 20 minut na Letňanech nebo Černém Mostě.

V blízkosti domu jsou potraviny, restaurace, dětské hřiště, mateřská škola, pošta a lékárna. V obci je dále základní škola, Penny Market, fotbalové hřiště, vinotéka, pneuservis a další služby. Další občanská vybavenost je v blízkých Neratovicích či Brandýse nad Labem.

V Kostelci začíná cyklostezka podél Labe do Brandýsa, v okolí potěší i příležitosti ke koupání (Lhota, Konětopy, Ovčáry).

Cena
13 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně všech poplatků RK
Aktualizováno
19. 8. 2024
Adresa
Husova, Kostelec nad Labem
ID
1083
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
225 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
504 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Filip Jirků

Filip Jirků

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Kostelci nad Labem.

Podobné nabídky