Prodej pozemku pro bydlení, Hradištko, Kersko, 2803 m2 (ID: 1531797)

Kersko, Hradištko


12 750 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 60 763 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Hradištku

Popis

Známá rekreační oblast Kersko se v posledních letech stává vyhledávanou lokalitou pro náročné klienty, kteří hledají klid, zeleň a životní prostor s výbornou dostupností do Prahy a okolí.


Pozemek č. 4 o výměře 2 803 m2 je umístěný v nově vzniklé slepé ulici, vedoucí z Aleje č. 1, v nejjižnější části Kerska, strategicky nejblíže Praze a obci Velenka. Bezproblémový a pohodlný příjezd umožňuje nově vybudovaná komunikace z asfaltu a zámkové dlažby. Architektonicky sjednocený ráz ulice je podtržený již vybudovaným oplocením a vjezdovými vraty na všechny sousedící pozemky.


Dle územního plánu je pozemek vhodný pro výstavbu rodinného domu pro trvalé bydlení, výstavbu rekreační chaty, drobné stavby s doplňkovou funkcí pro rodinné domy a rekreační chaty.


Na pozemcích se nachází vzrostlé duby a borovice. Dle územního plánu je povoleno vykácet 50% dřevin, které si pak budoucí vlastník vykácí sám v souladu se svým architektonickým záměrem a umístěním domu.


Pozemek bude při předání novému vlastníkovi oplocený a vybavený energetickým sloupkem a vjezdovými vraty. Pozemek je napojený na vodovod, elektřinu a optický kabel. Vzhledem k tomu, že v obci není kanalizace, v rámci výstavby domu bude potřeba zřídit čističku odpadních vod. Pozemek disponuje dostatkem podzemní vody a doporučuje se zřídit studnu.


V přírodní osadě Kersko se odehrávala česká filmová klasika Slavnosti sněženek a podstatná část života spisovatele Bohumila Hrabala. Rovinatá polabská lokalita je součástí obce Hradišťko v okrese Nymburk ve Středočeském kraji. Tato jedinečná lokalita vybízí k nejrůznějším rekreačním aktivitám, procházkám po okolních lesích, cyklistickým výletům podél řeky Labe.


Dostupnost do Prahy je 15 minut jízdy autem nebo 40 minut vlakem a autobusem. Nájezd na dálnici D11 a obec Sadská s veškerou občanskou vybaveností jsou vzdáleny přibližně 6 minut jízdy autem.

Cena
12 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 8. 2024
Adresa
Kersko, Hradištko
ID
528582
Plocha nemovitosti
2803 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Hradištku (okr. Nymburk).

Podobné nabídky