Pronájem bytu 5+kk, Praha - Holešovice, Ovenecká, 150 m2 (ID: 1532015)

Ovenecká, Praha 7 - Holešovice


48 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ 700 Kč na osobu, el. a plyn se převádí, kauce a provize)


Regionální dodavatelé v Praze 7

Stěhovací služby

Popis

Pronájem krásného a tichého bytu 5 + kk s vlastní velkou terasou se nachází ve čtvrtém patře cihlového domu bez výtahu. Byt poskytuje velmi komfortní bydlení se čtyřmi neprůchozími pokoji, nádherným a rozlehlým obývacím pokojem a velmi atraktivní terasu s volnějším výhledem. To vše v samotném sousedství Letenských sadů. Dispozici bytu tvoří čtyři ložnice, obývací pokoj s větší kuchyní, pracovní zázemí, velká koupelna s toaletou a chodba. Byt je příjemně světlý, díky vyššímu patru je v něm naprostý klid, a celý vůbec působí velmi individuálním dojmem. Byt mohu doporučit pro nádhernou terasu, jeho rozlehlost a výbornou lokalitu. V případě zájmu více informací, nebo prohlídky, kontaktujte prosím realitního makléře.

___


Renting a beautiful and quiet apartment 5 + kk with its own large terrace is located on the fourth floor of a brick building without an elevator. The apartment provides very comfortable living with four separate rooms, a beautiful and spacious living room and a very attractive terrace with a more open view. All this in the very neighborhood of Letenské sady. The layout of the apartment consists of four bedrooms, a living room with a larger kitchen, a work area, a large bathroom with a toilet and a hallway. The apartment is pleasantly bright, thanks to the higher floor it is completely calm, and the whole thing gives a very individual impression. I can recommend the apartment for its wonderful terrace, its spaciousness and excellent location. If you are interested in more information or a tour, please contact a real estate agent.

Cena
48 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ 700 Kč na osobu, el. a plyn se převádí, kauce a provize
Aktualizováno
15. 8. 2024
Adresa
Ovenecká, Praha 7 - Holešovice
ID
01272
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
165 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
150 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Terasa

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Miroslav Vuong

Miroslav Vuong

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 5+kk v Praze 7.

Podobné nabídky