Prodej rodinného domu, Praha - Nebušice, V březinkách, 414 m2 (ID: 1532071)

V březinkách, Praha 6 - Nebušice


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Praze 6

Stěhovací služby

Popis

Představujeme Vám luxusní vilu 7+2 k prodeji s nádhernou zahradou ve středomořském stylu s bazénem a klidným sousedstvím. Prostorné a reprezentativní bydlení ve vyhledávané lokalitě Prahy 6, Nebušice, nabízející pohodlí a nadčasový styl interiéru.


Vila (414 m2) je velmi vkusně zařízena s důrazem kladeným na detail a použití kvalitních materiálů. Najdete zde harmonické zázemí, větší počet ložnic díky rekonstrukci s využitím současných moderních technologií ve spolupráci se studiem Exx. Přízemí domu má dva samostatné vstupy z ulice. Hlavní vchod ze vstupní haly vede do velkorysého obývacího pokoje (47,2 m²) s krbem a barem z přírodního kamene, jídelny dále také do kuchyně. Prostory jsou velmi světlé, díky spojení s jižně orientovanou zahradou, a také oknem kuchyně do uliční části. Další část přízemí tvoří schodiště do prvního patra, samostatná toaleta a garáž. První patro domu nabízí 5 ložnic s balkóny do zahrady. Ložnice mají galerie využité jako místo pro velké lůžko nebo pracovní stůl, případně šatní skříně. V patře jsou dvě koupelny s prvky od studia Antonia Lupi a pokoj pro hosty. Suterén domu je zázemím pro domácí práce, skladové prostory a také technologie k vytápění domu. Druhým, samostatným vstupem z ulice se dostáváte do bytu 1+kk, obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na zahradu, ložnice a koupelna s toaletou a sprchou.


Nemovitost je mimořádná svojí zahradou (950 m²), uspořádanou do několika částí oddělených výškovými úrovněmi. Zvolení povrchových materiálů jako přírodní kámen, dřevo v kombinaci se vzrostlými jehličnany, listnatými stromy, okrasné keře a květiny, exotické palmy vytváří oázu klidu a pohody, kde můžete relaxovat a načerpat energii.


Vybavení domu zahrnuje plně zařízenou kuchyni značky LEICHT s mramorovou deskou, spotřebiče Gaggenau, Gutmann a Miele, podlahy z masivního dřeva, mramorové koupelny, vytápění plynovým kotlem Viessmann, alarm.


Lokalita Praha 6, Nebušice je velmi vyhledávanou a cennou s ohledem na blízkost přírodních parků Malá a Velká Šárka. Máte zde možnost sportu, zázemí služeb, škol a také jednoduchou dopravu do centra nebo také k mezinárodnímu letišti Václava Havla.

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
15. 8. 2024
Adresa
V březinkách, Praha 6 - Nebušice
ID
528484
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
414 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1215 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Adéla Bukovská - recepce

Adéla Bukovská - recepce

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Praze 6.

Podobné nabídky