Prodej rodinného domu, Struhařov - Bořeňovice, 99 m2 (ID: 1532431)

Struhařov - Bořeňovice, okres Benešov


6 500 000 Kč
HYPOTÉKA od 30 977 Kč /měs.

(cena k jednání)


Regionální dodavatelé v Struhařově

Popis

Nabízíme samostatně stojící nedokončenou zděnou novostavbu bungalovu (nyní hrubá stavba se sítěmi a výplněmi dveří i oken, dále provedeny omítky, stropní SDK se zateplením, záklop, komplet střecha s okapy, rozvod podlahového vytápění s rozveděči), stavba z r. 2023, o velikosti 4+kk, šatna, koupelna, technická místnost, předsíň a půda (pro skladování, ne bydlení).

Je třeba dodělat: povrchy podlah, instalace tepelného čerpadla, komplet kuchyně, koupelnu a její vybavení, interiérové dveře, půdní schody, vnitřní instalace elektro a osvětlení, venkovní chodníky, vjezdovou bránu, pergolu, zpevněné stání pro vozidla, venkovní osvětlení, zahradní úpravy a finální fasádní nástřik.

Pozemek, na kterém je dům postaven, má ideální velikost 974 m². Venkovní rozměry domu činí 13,7 x 8,7 m. (119 m²), vnitřní plocha domu je 98 m². Dům je postaven z Ytongu 30 cm. Díky zateplení XPS 150 mm splňuje dům energetický standard třídy C - úsporná. Objekt není zkolaudován, rozestavěnost odhadujeme na 80%.

Lokalita: klidná malá obec, ležící 10 km od Benešova. Napojení na D1 je vzdáleno 12 km., nejbližší MŠ a ZŠ v Chotýšanech (3 km). Nejbližší ČD stanice Lísek je vzdálena 3,5 km (trať Vlašim - Praha přes Benešov), lékař 3 km, pošta 3 km.

Poloha domu: stavba se nachází na jižním okraji obce a dle ÚP na úplném okraji zastavitelného území s volným výhledem do krajiny a zeleně s vrcholem Homolka. Pozemek je zcela rovný, oplocený a nenachází se v povodňovém pásmu. V části obce je zcela klid, silnice III. třídy (vzdálena 30 metrů od stavby) je jen velmi málo frekventovaná, v noci vůbec.

Technické inf. : stropy jsou izolovány foukanou vatou na stropech (na půdě), otvory jsou osazeny izolačními vakuovanými trojskly. Inženýrské sítě (odpady, voda a elektřina) jsou rozvedeny po pozemku a do domu. Voda je připojena k veřejné vodovodní síti. Odpad je vyřešen do vlastní čističky odpadních vod.

Koupí nabývá nový vlastník do vlastnictví stavební pozemek na které stojí nedokončená stavba RD, parcelu zahrady kolem domu a podíl ve výši 1/3 na příjezdové cestě k domu - nyní nezpevněná, v plánu je zpevněný povrch na náklady prodávajícího.

Cena
6 500 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena k jednání
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Struhařov - Bořeňovice, okres Benešov
ID
00014
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Ve výstavbě
Plocha užitná
99 m2
Vybaveno
Ne
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
119 m2
Plocha nemovitosti
974 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Milan Gavenčiak

Milan Gavenčiak

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Struhařově (okr. Benešov).

Podobné nabídky