Pronájem bytu 1+1, Brno, Pechova, 30 m2 (ID: 1532776)

Pechova, Brno


Cena na vyžádání
Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Dovolujeme si Vám nabídnout k pronájmu krásný bezbariérový zděný byt 1+1 o celkové výměře 38,1 m² včetně sklepa. Byt je k dispozici jak pro dlouhodobý, tak i krátkodobý pronájem.

Byt je umístěn v přízemí zděného bytového domu, který obsahuje 9 bytových jednotek o dvou nadzemních podlažích. Jedná se o moderní vzdušný byt situovaný do vnitrobloku v klidné ulici v žádané lokalitě Brno-Židenice (ulice Pechova).

Celý byt prošel v roce 2023 kompletní náročnou rekonstrukcí (voda, elektřina, podlahy, zdivo, stropy, WC, koupelna) a je plně vybavený.

Kromě dlouhodobého bydlení je tato zařízená bytová jednotka také skvělou investiční příležitostí. Můžete ji nabízet krátkodobě jako apartmán pro pronájem prostřednictvím populárních platforem jako Booking.com nebo Airbnb, což vám umožní dosáhnout většího výtěžku a zajistit tuto investici jako ziskový zdroj příjmu. Pro pohodlné vyzvedávání hostů před vchodem je k dispozici systém “klíč v trezoru”, umístěný u hlavního vstupu, což umožňuje snadné a bezpečné předání klíčů hostům, aniž by bylo nutné být fyzicky přítomen.

Tato bytová jednotka má výhodu vynikající dopravní dostupnosti, která umožňuje rychlý přístup k historickému centru města Brna. Díky dobrému spojení můžete být v centru města za pouhých 20 minut. V okolí domu do vzdálenosti 5 minut chůze se nachází kompletní občanská vybavenost - zastávky MHD (autobus, tramvaj), školka, škola, obchody, lékárna, knihovna, bankomat, nákupní centrum - Stará osada, restaurace či pošta.

Rozměry jednotlivých místností: pokoj - 15,6 m², kuchyň - 7,7 m², koupelna - 2,5 m², předsíň - 3,2 m², WC - 0,9 m², komora - 0,5 m², klenbový sklep - 7,7 m².

Byt je k nastěhování od 1. září 2024.

Nájemné se odvíjí od délky pronájmu:

• Krátkodobý pronájem má vyšší měsíční sazbu.
• Dlouhodobý pronájem nabízí výhodnější podmínky.

Kauce: dohodou
Záloha na služby: dohodou

Pokud máte zájem o pronájem tohoto bytu, prosím, kontaktujte nás pro více informací.

Cena
Cena na vyžádání
Aktualizováno
16. 8. 2024
Adresa
Pechova, Brno
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
38 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
30 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Madarasz Josef

Madarasz Josef

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 1+1 v Brně.

Podobné nabídky