Prodej bytu 3+kk, České Budějovice - České Budějovice 5, Přemyslova, 75 m2

Přemyslova, České Budějovice 5


7 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 35 743 Kč /měs.

(+ 2 garážové stání za 700 000 Kč)


Regionální dodavatelé v Českých Budějovicích

Popis

Nabízíme Vám komfortní a stylové bydlení s dostatkem soukromí v klidné části Českých Budějovic. Tento moderní byt o velikosti 145 m2 byl původně dispozičně řešen jako 3+kk, ale nyní je upraven na prostornější 2+kk s možností jednoduchého návratu k původnímu uspořádání podle původního plánu. Nachází se ve vyhledávané lokalitě Suché Vrbné, která poskytuje klid a soukromí, a přitom vynikající dostupnost do centra města.

Skvělá lokalita s kompletní občanskou vybaveností
V těsné blízkosti bytu naleznete všechny potřebné služby, jako jsou obchody, lékárna, základní škola, školka, pošta, dětská hřiště a zdravotnická zařízení. Díky blízké zastávce MHD je centrum města snadno dostupné. K relaxaci a sportu se nabízí parky, sportovní areály nebo cyklostezky v okolí.

Prostornost, komfort a flexibilní dispozice
Interiér bytu je světlý, prostorný a nabízí velkou terasu o rozloze 70 m2 s krásným výhledem do zeleně. Byt je flexibilní a lze jej upravit podle Vašich potřeb. Jedná se o ideální bydlení pro ty, kteří ocení moderní a komfortní prostředí v klidné lokalitě s veškerými službami na dosah.

Dispozice bytu zahrnuje prostorné zádveří, ložnici, elegantní koupelnu a světlý obývací pokoj s kuchyňským koutem, který tvoří centrum celého bytu. Z obývacího pokoje vede přímý vstup na velkou terasu, kde si můžete vychutnat odpočinek. K bytu náleží také praktická šatna a technická místnost, které poskytují dostatek úložného prostoru.

Další výhody
K bytu patří dvě garážová stání, která jsou k dispozici za 700 000 Kč.

Pro více informací nebo sjednání prohlídky neváhejte kontaktovat makléře Bc. Davida Štěpku.

Cena
7 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
+ 2 garážové stání za 700 000 Kč
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Přemyslova, České Budějovice 5
ID
05751
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
145 m2
Patro
1.
Druh objektu
Rohový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
75 m2
Plocha zahrady
70 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, MHD
Voda
Vodovod
Garáž
Sklep
Terasa
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

David Štěpka

David Štěpka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Českých Budějovicích.

Podobné nabídky