Pronájem bytu 3+1, Brno, Údolní, 135 m2

Údolní, Brno


33 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(vratná jistota, náklady na bydlení 6500 Kč, poplatek za podnájem)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Pro registraci na prohlídku se prosím přihlaste zde: inbyty.cz/byt-qtr3v

K dlouhodobému podnájmu nabízíme krásný prosluněný byt o dispozici 3+1 v oblíbené lokalitě Brno-Veveří. Byt o celkové výměře 135 m2 se nachází ve 2. podlaží cihlového domu s výtahem. K bytu patří balkon, komora, sklep, vnitroblok a parkovací stání, které je již v ceně.

Byt se nabízí vybavený dle fotografií. Kuchyně disponuje lednicí, myčkou, elektrickou troubou, varnou deskou a digestoří. Obývací část je zařízena pohovkou, křesly, televizí, knihovnou, konferenčním a pracovním stolem. Součástí ložnice je postel a šatní skříň. V třetím pokoji je postel, knihovna a skříň. V koupelně je sprchový kout, umyvadlo a toaleta.

Byt na ulici Údolní se nachází v atraktivní a klidné lokalitě s výbornou občanskou vybaveností. V okolí najdete krásný park ideální pro relaxaci či procházky, řadu restaurací, supermarket, lékárnu, a také základní a mateřskou školu, což je ideální pro rodiny s dětmi. Veškeré potřeby a služby máte na dosah ruky.

Velkou výhodou tohoto bytu je i vynikající dopravní dostupnost. Přímo u domu se nachází autobusová a tramvajová zastávka, díky čemuž se snadno a rychle dostanete do centra města i do dalších částí. Byt je proto ideální nejen pro rodiny, ale i pro jednotlivce či páry, kteří chtějí mít vše na dosah a zároveň žít v příjemném a klidném prostředí.

Majitel preferuje zájemce bez domácích mazlíčků.

Byt je volný k nastěhování ihned.

Cena
33 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
vratná jistota, náklady na bydlení 6500 Kč, poplatek za podnájem
Aktualizováno
16. 8. 2024
Adresa
Údolní, Brno
ID
N5326
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
135 m2
Patro
2. z 6
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
135 m2
Elektřina
230V
Topení
Lokální plynové
Balkon
Sklep
Výtah
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Miloslava Kačerová

Miloslava Kačerová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 3+1 v Brně.

Podobné nabídky