Prodej bytu 2+1, Praha - Žižkov, Bořivojova, 62 m2

Bořivojova, Praha 3 - Žižkov


8 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 40 508 Kč /měs.

(Cena je včetně provize a právních služeb.)


Regionální dodavatelé v Praze 3

Stěhovací služby

Popis

Dovolujeme si Vám exkluzivně nabídnout velmi pěkný byt po kompletní rekonstrukci dispozice 2+1 o celkové ploše 62,1m2 ve 2.NP z 5-ti zrenovovaného zděného domu v památkové zóně dynamické čtvrti hlavního města Prahy, Žižkova, ul. Bořivojova. Bytová jednotka je v osobním vlastnictví – je možné využití hypotečního úvěru, rádi pomůžeme s vyřízením. Byt prošel před 2 lety kompletní rekonstrukcí, disponuje samostatnou kuchyní s kuch.linkou s vestavěnými spotřebiči - el. troubou, el. varnou deskou, odsavačem par, myčkou nádobí, lednicí s mrazákem, dvěma prostornými pokoji, koupelnou se sprchovým koutem i vanou, s oknem v koupelně, WC, chodbou. Okna jsou plastová orientovaná – největší pokoj na jih, kuchyň a pokoj na severo-západ, podlahové krytiny - parkety ve výborném stavu, dlažba, lino v dekoru plovoucí podlahy. Vytápění a ohřev vody pomocí elektro – kotle. Dům prošel kompletní rekonstrukcí, v domě je výtah, vždy do mezipatra. Nízké měsíční poplatky, činí 2.224,- Kč pro 3 osoby (fond oprav v této částce činí 644,- Kč) + el.energie bytu. Budova se nachází v pěším dosahu Riegrových sadů, v lokalitě s plnou občanskou vybaveností v okolí – obchody, večerky, OC Atrium Flora, FN Královské Vinohrady, školky, základní a střední školy a velmi rychlou dostupností do centra – 5minut tramvají ke stanici metra Hlavní nádraží. V pěším dosahu se také nachází Rajská zahrada – více-účelový oddechový, sportovní a zábavní park se zahradou a stanice metra Jiřího z Poděbrad. Parkování u domu – modrá zóna pro rezidenty. Bytová jednotka je vhodná i pro investiční příležitost, pro pronájem nemovitosti.

Doporučuji – vyhledávaná a oblíbená oblast s dostatkem místa pro relaxaci a odpočinek – Rajská zahrada, Riegrovy sady, Mahlerovy sady, Parukářka, Vítkov, v těsné blízkosti Sladkovského náměstí, kostel sv. Prokopa. Klidná část Prahy s vynikající dopravní dostupností do centra, která perfektně naplňuje požadavky současného bydlení a aktivního moderního městského života.

Cena
8 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně provize a právních služeb.
Náklady na bydlení
Měsíční poplatky činí 2.224,- Kč + el.energie
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Bořivojova, Praha 3 - Žižkov
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
62 m2
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Milena Krahulcová

Milena Krahulcová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 3.

Podobné nabídky