Prodej bytu 2+1, Bechyně, Na Libuši, 59 m2

Na Libuši, Bechyně


1 995 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 9 508 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Bechyni

Popis

Slunný a teplý byt 2+1 o celkové ploše 60 m2 umístěný v pátém patře šestipatrového panelového domu s výhledem do zeleně.
Byt má dva velké pokoje 18,2 m2, k tomu kuchyň s jídelním koutem, jádro se samostatnou koupelnou a wc. V Chodbě je prostor na velkou vestavnou skříň. Byt je v původním stavu, jen s vyměněnými okny se žaluziemi a novým prostorným balkónem. Okna jsou na západ. Příslušenstvím bytu je sklep v přízemí.
Dům je revitalizovaný, má plastová okna, zateplenou fasádu a střechu, vyměněný výtah a videozvonky.
Společenství vlastníků dům dobře spravuje. Většina úvěru na investici je již splacená. Příspěvek do fondu oprav 1731 Kč/měs.
Byt se nachází v klidné části města Bechyně. Dobrá dostupnost do centra města. Veškerá občanská vybavenost v místě. Škola, mateřská školka, restaurace, supermarket, dětské hřiště, autobusové nádraží, lázeňský park, domov důchodců). V okolí je krásná příroda, historické centrum, zámek, řeka Lužnice, mnoho možností pro Vaše procházky, či projížďky.
Výborné parkování přímo před domem. PENB "C" - úsporná budova. Byt je volný.

Cena
1 995 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Na Libuši, Bechyně
ID
240019
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
59 m2
Patro
6.
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Josef Maruška

Josef Maruška

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Bechyni.

Podobné nabídky