Prodej rodinného domu, Tuřany, 125 m2 (ID: 1534626)

Tuřany


10 900 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 51 946 Kč /měs.

(konečná cena včetně právních služeb)


Regionální dodavatelé v Tuřanech

Popis

Novostavba rodinného domu se nachází v obci Tuřany, pár minut od města Slaný v okrese Kladno. Dům o dispozici 4+kk a užitné ploše 125 m² poskytuje dokonalé zázemí pro pohodlný život.
Více informací, plánek s kvóty, video, virtuální prohlídku najdete na stránce rdturany.cz
Při vstupu do domu vás přivítá atmosféra klidu a pohody, a to nejen díky tvaru "L", který je jak praktický, tak i moderní. Kuchyňská linka vybavená spotřebiči je v ceně, což vám umožní bydlet ihned a bez omezení. Kuchyně je propojena s prosvětleným obývacím pokojem, který navíc nabízí přímý vstup na terasu a na zahradu. Ostatní obytné místnosti jsou dostatečně prostorné. Technická místnost zahrnuje vnitřní jednotku tepelného čerpadla. Prostorné zádveří a chodba nabízí dostatek místa pro šatnu.
Pro milovníky útulného prostředí je dům vybaven podlahovým topením a připraven pro instalaci krbových kamen v obývacím pokoji. Vytápění zajišťuje výkonné tepelné čerpadlo s výkonem 9 kW, doplněné termostaty v místnostech pro maximální komfort a efektivitu.
Celková plocha oplocené parcely 743 m², z toho zahrada okolo domu o velikosti 506 m². Z ulice zajištěn přístup brankou a vjezdovými vraty se zpevněnou plochou pro parkování dvou vozů. Další parkovací místo je k dispozici před domem. Zahrada nabízí dostatek místa pro terasu, zahradní domek, bazén nebo dětské prvky.
Na zahradě je umístěna kvalitní voliéra v majetku současného nájemce. Voliéru si můžete odkoupit za cenu 100 tis. Kč (PC 300 tis. Kč), koupi doporučuji.
Technická specifikace: obvodové zdivo z cihel Porotherm 30 Profi s 20 cm kontaktním zateplením zaručuje nízké energetické náklady. Zateplené podlahy a střecha přispívají k energetické úspornosti domu, energetický štítek třídy C. Dům je připojen na optický kabel, dešťová voda je svedena do retenční nádrže 4 m3 a odpadní voda je svedena do jímky 10 m3. V horizontu 5 až 7 let by měla být navýšena kapacita obecní čistírny a ulice připojena na kanalizaci (přípojky již vybudovány a připraveny). Dům je rovněž připraven na instalaci elektrických předokenních žaluzií.
Dům je aktuálně pronajat za výhodných podmínek na dobu určitou, což představuje skvělou investiční příležitost pro ty, kteří hledají okamžitý výnos z nemovitosti.
Nynější výdaje na energie jsou následující: elektřina 5.5 tis. Kč, voda 1 tis. Kč, popelnice 1050 Kč za osobu ročně, vývoz jímky (1x měsíc) 1000 Kč.
Obec Tuřany nabízí ideální prostředí pro klidné bydlení s rychlou dostupností do Prahy (pouhých 20 minut). V obci najdete mateřskou a základní školu, obchod, obecní úřad a poštu. Sousední město Slaný (3 km) poskytuje kompletní infrastrukturu, včetně škol, zdravotnických zařízení a bohatého sportovního a kulturního vyžití.
Přijďte se přesvědčit, že tento dům není jen nemovitostí, ale místem, kde může vaše rodina najít skutečný domov a kde se sny o kvalitním bydlení stávají skutečností. Kontaktujte mě pro sjednání prohlídky.

Cena
10 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
konečná cena včetně právních služeb
Aktualizováno
24. 8. 2024
Adresa
Tuřany
ID
910686
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
125 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
125 m2
Plocha nemovitosti
743 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jindřich Kuthan

Jindřich Kuthan

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Tuřanech (okr. Kladno).

Podobné nabídky