Prodej bytu 2+1, Praha - Libeň, Pod bání, 59 m2 (ID: 1534632)

Pod bání, Praha - Libeň, Praha 8


7 790 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 37 125 Kč /měs.

(Cena je uvedena včetně poplatků, provize RK a kompletního právního servisu.)


Regionální dodavatelé v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

Exklusivně nabízím k prodeji byt 2+1 o celkové výměře 60m² v klidné části Libně pro ideální bydlení či lukrativní investici. Zrekonstruovaná budova zajišťuje energetickou úspornost, nízké poplatky, vysoký komfort a pro každého vlastníka finanční zisk od SVJ z pronajatých prostor. Lokalita poskytuje soukromí s minimálním provozem ve slepé ulici.

Vstup do bytu zajišťují bezpečnostní dveře, které navazují na prostornou předsíň s dostatečným úložným prostorem, dále obývacího pokoje s balkónem, samostatná kuchyně, ložnice a koupelna s WC. Po domluvě lze odkoupit část vybavení (nábytek) v bytě.

K bytu náleží sklepní kóje a možnost využít v domě s kamerovým systémem společné prostory pro kola, kočárky či sušení prádla.

Parkování je vyhrazeno za domem až pro dva automobily. V blízké době bude parkování uzavřeno závorou s přístupem prostřednictvím čipu.

Velice pěkné a příjemné okolí s možností sportovního vyžití. Procházky, běh, cyklistika v nedalekém parku a Proseckých skal nebo využít víceúčelové dětské hřiště nedaleko domu.
Výborná dostupnost do centra Prahy pouhých 5 minut od domu bus, tramvaj.

Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem, který vám rádi pomůžeme vyřídit za nejvýhodnějších podmínek. Nebo lze dle možností a požadavků převzít aktuální hypoteční úvěr za starých podmínek.

Další exkluzivní možností pro vás je pořídit si tuto nemovitost formou splátek od 26.000,-/měsíčně s pouhou 10% akontací.

Pro bližší informace nebo domluvení prohlídky volejte makléři.

Cena
7 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je uvedena včetně poplatků, provize RK a kompletního právního servisu.
Aktualizováno
20. 8. 2024
Adresa
Pod bání, Praha - Libeň, Praha 8
ID
000225
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
56 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
59 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Petr Maleček

Petr Maleček

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 8.

Podobné nabídky