Prodej historického objektu, Bochov - Číhaná, 189 m2

Bochov, Číhaná


2 390 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 11 390 Kč /měs.

(Cena je včetně právního servisu.)


Regionální dodavatelé v Bochově

Popis

Nabízíme k prodeji nemovitost v malé klidné obci Bochov - Číhaná. Jedná se o malebnou vesničku ve velmi klidném prostředí. Dům je objekt občanské vybavenosti s bohatou historií. Sloužil jako kulturní dům, jsou zde ještě například sedadla z kina a výdejní okénko restaurace. Naposledy objekt využíval místní myslivecký spolek, což je dosud dobře vidět na vnitřní výzdobě. Současný majitel ho koupil od tohoto spolku.
Dům má dvě podlaží; jak v přízemí, tak v 1. patře se nachází jedna rozlehlá místnost, v patře sloužila jako taneční sál. K tomu jsou přilehlé menší postranní prostory. V přízemí se dále nachází velká dílna - garáž. Vstup do horního patra je po vnějším schodišti.
Okolo domu je pozemek o rozloze 1400m2, který je v současnosti v majetku jiného majitele, který je připraven pozemek velmi levně odprodat. Na pozemku se nachází kopaná studna a byl využíván suchý záchod, jenž je v současné době odpojený. Do objektu je zavedena elektřina. Topení je lokální kamny na tuhá paliva.
Možnost využití je velmi bohatá. Po rekonstrukci je možné objekt využít k vlastní rekreaci, k podnikání (penzion s restaurací, ubytovna), ke kulturním účelům (kulturní středisko, klubovna spolku, galerie, muzeum).
Obec má méně než dvacet domů, žije zde trvale jen šest obyvatel, ostatní objekty slouží k rekreaci. Je zde proto naprostý klid uprostřed zeleně. Přitom je dobrá dostupnost do měst s veškerou občanskou vybaveností (9 minut do Bochova, 15 minut do Karlových Varů nebo Toužimi). Přímo před domem se nachází zastávka autobusu.
Velká výhoda je možnost přikoupit pozemek za cenu, kterou v kraji nenajdete. Majitel je připraven objekt vyklidit. V případě zájmu o ponechání části vybavení je ochoten se dohodnout. Taktéž cena je k jednání.
Již první den prezentace proběhla první prohlídka. Proto neváhejte a objednejte se na prohlídku u makléřky.

Cena
2 390 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Cena je včetně právního servisu.
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Bochov, Číhaná
ID
175-NP01474
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
189 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
189 m2
Plocha nemovitosti
189 m2
Elektřina
230V
Odpad
Septik
Topení
Lokální tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Studna
Převod do OV

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Eliška Anna Kubičková

Ing. Eliška Anna Kubičková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje historických objektů v Bochově.