Prodej pozemku pro bydlení, Světlá pod Ještědem, 4015 m2

Světlá pod Ještědem


8 833 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 42 095 Kč /měs.

(včetně služeb RK a právního servisura)


Regionální dodavatelé v Světlé pod Ještědem

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

V malebné obci Světlá pod Ještědem, kde se krajina setkává s nekonečným horizontem a kde příroda tvoří rámec pro život plný klidu a harmonie, se nachází stavební pozemek o rozloze 4015 m². Tento pozemek, který je korunou celého okolí, nabízí nejen krásný výhled na majestátní Ještěd, ale i na hrad Trosky, jež v sobě nesou nádech dávných časů.

Pozemek je ideální pro ty, kdo hledají spojení s přírodou, ale nechtějí se vzdát komfortu moderního života.
Elektřina je přivedena až na hranici pozemku.
Můžete zde začít budovat svůj vysněný domov, nebo využít možnost a pozemek rozdělit na více parcel a vytvořit tak prostor pro další rodiny, které touží po životě v tomto krásném kraji.

V blízkosti pozemku se nachází i místní koupaliště, které je perfektním místem pro letní osvěžení a relaxaci. Představte si, jak trávíte teplé letní dny u vody, zatímco se kocháte úchvatným výhledem na Ještěd, který dominuje celému okolí.

Světlá pod Ještědem není jen místem k bydlení, je to místo, kde můžete žít svůj sen. Tento pozemek je prázdným plátnem, připraveným na to, aby na něm někdo vytvořil svůj vlastní příběh – příběh plný rodinného štěstí, klidných večerů u ohně, procházek po okolní přírodě a sousedských setkání.

Pokud hledáte místo, kde se můžete usadit a vytvořit si svůj vlastní ráj na zemi, tento pozemek je tím pravým místem pro vás. Staňte se součástí příběhu, který zde teprve začíná, a vytvořte domov v srdci jedné z nejkrásnějších oblastí naší země.

Těším se na prohlídku s Vámi.

Cena
8 833 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně služeb RK a právního servisura
Aktualizováno
18. 8. 2024
Adresa
Světlá pod Ještědem
Plocha nemovitosti
4015 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Dagmar Říhová

Dagmar Říhová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Světlé pod Ještědem.

Podobné nabídky