Prodej bytu 2+kk, Velká Chmelištná - Hůrky, 52 m2

Velká Chmelištná, Hůrky


2 450 000 Kč
HYPOTÉKA od 11 676 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Velké Chmelištné

Popis

Nabízíme k prodeji bytovou jednotku 2+kk o celkové výměře 52 m², v nově rekonstruovaném bytovém domě s výhledem na lázeňskou část Karlových Varů a vlastní zahradou. No prostě bydlení v blízkosti přírody.
Bytová jednotka je situována v bytovém domě, který prošel v roce 2022 kompletní rekonstrukcí. V domě byly provedeny veškeré práce na zateplení domu, odizolování domu, rekonstrukce bytové jednoty, a to včetně rozvodů elektro, podlah, stěn, rozvodů vody a kanalizace. Bytová jednotka má zdařilé provedení koupelny v nadčasovém provedení. Dále je připravena veškerá infrastruktura k osazení kuchyňské linky, rozvedeny televizní a datové přípojky do všech místností.
Vytápění bytu je zajištěno centrálním topením s vlastní přípojkou bytu.
Náklady na společný fond oprav je 800,- Kč/měsíc a poplatky spojené s bytem na energie a odpady je 600,- Kč/měsíc.

Cena
2 450 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
19. 8. 2024
Adresa
Velká Chmelištná, Hůrky
ID
0521
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
52 m2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

REALITY VOLNĚ

REALITY VOLNĚ

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Velké Chmelištné.

Podobné nabídky