Prodej bytu 5+1, Prostějov, Poděbradovo nám., 136 m2

Poděbradovo nám., Prostějov


5 729 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 27 303 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Prostějově

Popis

Tento byt charakterizuje velkorysý 32,5 m² obývací pokoj, vyšší stropy a dřevěné parketové podlahy, které dodávají prostoru eleganci. Skvělá poloha v centru města na Poděbradově náměstí zajišťuje blízkost veškeré občanské vybavenosti.

Nadstandardně prostorný byt, o celkové ploše 147,4 m², poskytuje ideální zázemí i pro početnější rodinu. Světlé pokoje a dva balkóny – 4m² s výhledem na jižní stranu a menší á 1 m² orientovaný do klidného dvora – přispívají k příjemné atmosféře bydlení. Byt disponuje dostatkem úložného prostoru ve vestavných skříních, komorou na potraviny a úklidovým kabinetem. K dispozici je také samostatný sklep o velikosti 6 m².

Bezproblémové parkování je přímo před domem. V roce 1999 byt prošel kompletní rekonstrukcí včetně nových rozvodů elektřiny, vody, odpadů, modernizace koupelny a WC. Dům má nově zateplenou střechu, což výrazně snižuje náklady na vytápění. Plánována je také výměna oken.

Přijďte se podívat sami. Budu se na Vás těšit.

Cena
5 729 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Poděbradovo nám., Prostějov
ID
882588
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
136 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Petr Samek

Ing. Petr Samek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 5+1 v Prostějově.

Podobné nabídky