Prodej bytu 3+kk, Slavkov u Brna, Zelnice I, 67 m2 (ID: 1535146)

Zelnice I, Slavkov u Brna


5 990 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 28 547 Kč /měs.

(cena za nemovitost)


Regionální dodavatelé v Slavkově u Brna

Popis

Ve výhradním zastoupení nabízíme k prodeji novostavbu bytu o velikosti 3+kk. Užitná plocha samotného bytu je 67 m2, k tomu patří balkon 10m2, dále ještě samostatný pozemek dalších 20m2 a uzavřený sklep 2,8m2. Bytový dům se nachází v klidné části města Slavkova u Brna, Zelnice (za Penny Marketem). Jedná se o novostavbu z roku 2017 (montovaná dřevostavba)
Byt se nachází v přízemí bytového domu bez výtahu. Dispozice bytu sestává ze vstupní chodby, obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, dětského pokoje, koupelny, samostatného WC, zděného sklepa a balkónu, který je rozšířen o dalších 20m2 oploceného pozemku sloužící pouze pro bytovou jednotku. Na tento pozemek se vychází balkónovými dveřmi z obýváku.
Byt je částečně vybavený – k dispozici je kuchyňská linka včetně spotřebičů (vestavná trouba, myčka, mikrovlnka a digestoř), v ložnici je velká šatní skříň, v předsíni stěna s věšáky.
Vytápění bytu i ohřev užitkové vody je řešen vlastním plynovým kotlem.
Poplatky spojené s užíváním bytu jsou ve výši 4.397 Kč (SVJ 2717 Kč, elektřina 1000 Kč, plyn 680 Kč)
V okolí bytu je veškerá občanská vybavenost, do centra města je to cca 5 minut pěšky Dopravní dostupnost je výborná, protože nájezd na dálnici D1 je cca 3 km od bytu. Kousek od domu se nachází restaurace, obchody, pošta, park a spousta dalších možnosti pro sportovní a kulturní vyžití. Parkování je možné přímo na krytém parkovacím stání, které patří k bytu, případně další auto i v blízkém okolí. Průkaz energetické náročnosti je C.

Cena
5 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena za nemovitost
Aktualizováno
27. 8. 2024
Adresa
Zelnice I, Slavkov u Brna
ID
0123
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
100 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
67 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ing. Jiří Kohoutek

Ing. Jiří Kohoutek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Slavkově u Brna.

Podobné nabídky