Prodej rodinného domu, Lipová, 245 m2

Lipová


3 150 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 15 012 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Lipové

Popis

Představujeme vám jedinečnou příležitost k zakoupení exkluzivního vícegeneračního rodinného domu v malebné obci Hrochov. Tento dům, který nabízí velkorysou dispozici 4+1 a 2+kk, je ideální pro rodiny, které hledají komfortní a prostorné bydlení se zázemím pro všechny členy domácnosti.
Na pozemku o rozloze 1010 m² s úžasnou zahradou s ovocnými stromy o výměře 470 m², naleznete nejen dostatek prostoru pro relaxaci, ale také soukromí, které si zasloužíte. Zastavěná plocha domu činí 377 m² a užitná plocha 245,82 m², což vám poskytne dostatek místa pro všechny vaše potřeby. Předzahrádka o rozloze 90 m² a dvůr o výměře 73 m² dodávají domu ještě více kouzla.
Nemovitost je promyšleně rozdělena do dvou částí, z nichž každá má vlastní zázemí. První část domu vás okouzlí světlým obývacím pokojem, prostornou kuchyní propojenou s jídelnou, dvěma útulnými pokoji a elegantní koupelnou se sprchovým koutem a WC. Druhá část nabízí velký obývací pokoj, další pokoj a také koupelnu se sprchovým koutem a WC, což zaručuje dostatek soukromí pro všechny obyvatele.
Dům je vytápěn ústředním topením na tuhá paliva, což zajišťuje bezproblémové a pohodlné bydlení. Konstrukce domu je zděná, kombinující cihlovou stavbu s masivní vyzdívkou, což garantuje dlouhou životnost a stabilitu.
Tato nemovitost se nachází v klidné lokalitě, která spojuje výhody pohodového venkovského života s výbornou dostupností do okolních měst a přírodních krás. Tento dům je perfektní volbou pro ty, kteří hledají harmonii mezi moderním bydlením a klidem venkovského prostředí.
Neváhejte a nenechte si ujít tuto vzácnou příležitost k pořízení domova, který splní všechny vaše představy o ideálním bydlení. Kontaktujte nás pro více informací a sjednejte si prohlídku této výjimečné nemovitosti!

Cena
3 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 8. 2024
Adresa
Lipová
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
245 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1010 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Tomáš Čapek

Tomáš Čapek

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Lipové (okr. Prostějov).

Podobné nabídky