Prodej bytu 2+kk, Praha - Karlín, Libeňský ostrov, 53 m2 (ID: 1535424)

Libeňský ostrov, Praha, Karlín


8 738 500 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 41 645 Kč /měs.

(včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

V novém projektu Nový Rohan nabízíme prostorný byt 2+kk v prestižní lokalitě Karlín na Rohanském ostrově. Byt se může pochlubit prostorným obývacím pokojem o výměře 23 m2 Celková výměra samotného bytu činí 53 m2, které z bytu dělají optimální bydlení pro aktivní jedince, či mladé páry, které hledají startovací bydlení. Ze stejných důvodů může jít o zajímavou investici. Budoucí majitelé budou mít k dispozici ještě balkón. Přidanou hodnotu ještě přináší lokalita, která vyniká výjimečnou vybaveností i výbornou dostupností do centra města. V ceně bytu je také sklep.

V projektu Nový Rohan najdete i mnoho dalších bytů jak o výměře 2+kk, tak i v ostatních výměrách napříč patry. Neváhejte kontaktovat makléře pro víc informací. Dokončení projektu Nový Rohan se plánuje do konce roku 2027.

Cena
8 738 500 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
21. 8. 2024
Adresa
Libeňský ostrov, Praha, Karlín
ID
E6.03.09
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
50 m2
Patro
3. z 13
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
53 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
63 kWh/m2 za rok
Doprava
MHD
Balkon
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jaroslav Semorád

Jaroslav Semorád

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 8.

Podobné nabídky