Prodej bytu 3+kk, Praha - Karlín, Libeňský ostrov, 69 m2

Libeňský ostrov, Praha, Karlín


12 452 800 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 59 346 Kč /měs.

(včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Praze 8

Stěhovací služby

Popis

V novém projektu Nový Rohan nabízíme prostorný byt 3+kk v prestižní lokalitě Karlín na Rohanském ostrově. Celková výměra bytu činí 68,7 m2, přičemž obývací pokoj s kuchyní jako středobod bytu má výměru 22 m2. Byt také disponuje příjemným balkonem (7,6 m2). Nejexkluzivnějším důvodem, proč si vybrat tento byt, je ale samotná poloha projektu Nový Rohan, který naplní beze zbytku sousloví město krátkých vzdáleností, kdy díky lokalitě a místní vybavenosti budete mít vše důležité po ruce. V ceně bytu je také sklep.

Dokončení projektu Nový Rohan se plánuje do konce roku 2027. V projektu najdete mnoho dalších bytů jak o výměře 3+kk, tak i v dalších výměrách i v různých patrech. Pro více informací neváhejte kontaktovat makléře.

Cena
12 452 800 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
21. 8. 2024
Adresa
Libeňský ostrov, Praha, Karlín
ID
E6.01.01
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
67 m2
Patro
1. z 13
Druh objektu
V bloku
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
69 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
63 kWh/m2 za rok
Doprava
MHD
Balkon
Sklep
Výtah
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jaroslav Semorád

Jaroslav Semorád

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 8.

Podobné nabídky