Dražba chaty, Malá Skála, 35 m2

Malá Skála


1 255 000 Kč /za nemovitost
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(nejnižší podání)


Regionální dodavatelé v Malé Skále

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Předmětem dražby je rekreační objekt, který je samostatný. Stavba má 1 nadzemní podlaží. Stavba je celkově podsklepená. V objektu není půda a má vybudované podkroví. Základy má betonové izolované, spodní stavba je zděná s kamennou podezdívkou a vrchní stavba objektu je dřevěné konstrukce. Tloušťka obvodové konstrukce činí 30 cm. Stropy jsou dřevěné trámové, střecha je sedlová, krytinu tvoří asfaltové šindele a klempířské prvky jsou pozinkované. Vnější omítky chybí a zateplení pláště není provedeno.

Chata byla postaven na základě sdělení přítomné osoby v roce 1960.

Vnitřní omítky jsou vápenocementové. Okna jsou dřevěná zdvojená. Obytné místnosti jsou
orientované na východ, jih, západ. Kuchyňské vybavení tvoří kuchyňská linka bez vestavěných spotřebičů, el. vařič. V koupelně se nachází sprchový kout, umyvadlo a na toaletě se nachází klasická toaleta a umývadlo. Interiérové dveře jsou dřevěné plné, zárubně jsou dřevěné a vchodové dveře jsou dřevěné. Osvětlovací techniku tvoří lustry.
Do rekreačního objektu je zavedena elektřina o napětí 230 a 400 V a je dodávána z rozvodné sítě. Voda je přivedena z obecního vodovodu. Objekt je napojen na veřejnou kanalizaci. Zemní plyn není zaveden. Vytápění je řešeno lokálně kamny, ohřev vody zajišťuje bojler.

Cena
1 255 000 Kč /za nemovitost
Poznámka k ceně
nejnižší podání
Aktualizováno
20. 8. 2024
Adresa
Malá Skála
ID
212D724S
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
35 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
923 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jana Beranová infolinka

Jana Beranová infolinka

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky dražby chat v Malé Skále.