Prodej pozemku pro bydlení, Louňovice pod Blaníkem, 1072 m2

Louňovice pod Blaníkem


2 572 800 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 12 261 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Louňovicích pod Blaníkem

Popis

Pozemek č. 8 - aktuální stav: PŘEDREZERVOVÁN
Prodej kompletně zasíťovaných stavebních pozemků za zaváděcí cenu v projektu Bydlení pod Blaníkem. Nabídka je časově omezena.

Jedná se o prodej pouze 9 pozemků v naprosto překrásném prostředí s výhledem na bájnou horu Blaník, ve skvěle fungující obci Louňovice pod Blaníkem ve Středočeském kraji, jen hodinu jízdy autem z Prahy. Louňovice pod Blaníkem jsou vzdálené jen 10 km od Vlašimi, odkud jezdí přímý bus PID na metro Roztyly, a 15 km od Votic, odkud jezdí vlakové spojení do Prahy, a 25 km od Benešova u Prahy.

Tyto pozemky se nachází na velmi strategickém místě, v naprostém klidu, na okraji stávající zástavby rodinných domů a vil – na úpatí ulic Zahradní a Na oboře - zároveň však v docházkové vzdálenosti od zámku, autobusové zastávky, pošty či obchodu Coop, a v neposlední řadě pár minut chůze od naprosto skvělé mateřské a základní školy, která se řadí mezi opravdu výjimečné a nejlépe hodnocené školy v ČR.

Sedm pozemků je o výměře cca 1.000 m2, dva pozemky jsou mírně větší, přes 1.200 a 1.400 m2. Všechny pozemky jsou určeny pro stavbu samostatně stojícího rodinného domu o jednom nadzemním podlaží a podkroví, koeficient zastavění je 0,25.

Kupní cena zahrnuje kompletní zasíťování - tj. vodovodní přípojku, gravitační splaškovou kanalizaci, plyn, elektřinu. Voda a kanalizace budou ukončeny potrubím v zemi, plyn a elektřina do kapličky na hranici každého pozemku.

Stavba sítí byla zahájena a dokončení je plánováno nejpozději do konce roku 2024. Na jaře 2025 bude dokončen asfaltový povrch komunikací včetně veřejného osvětlení. Veřejná komunikace bude po vybudování převedena na městys.

Jedná se o unikátní příležitost koupě pozemku, ať již k okamžité stavbě rodinného domu pro vlastní bydlení či rekreaci, nebo třeba jako skvělá investice do budoucna.

Přijďte si vybrat svůj pozemek ještě dnes. www.bydlenipodblanikem.cz

Cena
2 572 800 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 9. 2024
Adresa
Louňovice pod Blaníkem
ID
N00952
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1072 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Kateřina Zelingrová

Kateřina Zelingrová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Louňovicích pod Blaníkem.

Podobné nabídky