Prodej rodinného domu, Dešenice - Milence, 188 m2

Dešenice, Milence


9 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 45 274 Kč /měs.

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)


Regionální dodavatelé v Dešenicích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Popis nemovitosti

Představuji vám k prodeji vícegenerační rodinný dům s pozemkem – zahradou v perfektním stavu určený k trvalému bydlení, rekreaci či komerčním účelům vzhledem k praktickým dispozicím a poloze. Nemovitost se nachází v Plzeňském kraji v okrese Klatovy, které jsou vzdáleny zhruba 20km. Asi 3km je vzdálené Nýrsko a necelých 20km je do Železné Rudy a na Špičák.

Podívejte se ve fotodokumentaci na video nahrávku a fotografie domu.
Případně více foto hledejte na https://krausovareality.cz/nabidka-nemovitosti/rodinny-dum-milence/

Informace k domu

Dům byl vybudován na místě původní stavby přibližně před dvaceti lety, jedná se tedy o moderní stavbu svojí architekturou ladící s malebnou šumavskou krajinou. Aktuální dispozici objektu tvoří v podstatě tři samostatné bytové jednotky, každá disponuje kuchyní, koupelnou se sprchovým koutem či vanou, samostatným WC a několika pokoji. V přízemí domu jsou dvě garáže pro tři auta, další je možno parkovat ve stodole před domem. V patře je prostorná terasa s vířivkou a posezením, za domem je menší zahrádka vhodná k odpočinku.

Zastavěná plocha obytné části činí cca 180m2, užitná plocha je cca 350m2.
Užitná plocha každé z garáží je přibližně 60m2.
Celková plocha pozemku včetně zastavěných částí je 1.228m2.

V domě je zavedena elektřina, dům je napojen na obecní kanalizaci a vodovod.
Vytápění zajišťují tepelná čerpadla v kombinaci s kotlem na tuhá paliva. Používat lze současně i každý zdroj samostatně. Na střeše jsou instalované solární panely. Spotřeba elektřiny je nízká, měsíční účet za elektřinu činí pro celý objekt přibližně 7 tisíc korun.

Blízké okolí

Milence jsou výhodné svojí polohou, ale i dobrým vlakovým a autobusovým spojením. Jsou vhodné i jako výchozí bod pro pěší a cykloturistiku. Z nejbližších turistických atrakcí jmenujme přírodní památku Královský Hvozd, vodní nádrž Nýrsko, která slouží jako zásobárna pitné vody pro Klatovy, Domažlicko a Plzeň, Čertovo jezero, hrad a zámek Klenová, barokní kostel Zelená Lhota a mnoho dalších. Pro pěší turistiku naučná stezka ´Po stopách formanů´ vycházející z Dešenic, která vede kolem romantických kapliček a seznamuje s historií okolních obcí v délce 13km.
V obci je základní občanská vybavenost, základní potraviny a občerstvení. Nejbližší mateřská a základní škola jsou v 1km vzdálených Dešenicích, ostatní pak v Nýrsku, Klatovech, či Železné Rudě.

Doprava

Do Milenců se dostanete vlakem, autobusem nebo vlastním dopravním prostředkem.
Vlakem: na trati Klatovy – Nýrsko – Železná Ruda vystoupit první stanici za Nýrskem.
Autobusem: spoj Nýrsko – Železná Ruda zajíždí přímo do Milenců
Autem: z Nýrska směr Železná Ruda

Milence jsou zkrátka pro svoji výhodnou polohu v dosahu veškeré občanské vybavenosti a přitom uprostřed krásné šumavské přírody ideálním místem pro relax i bydlení.

Zavolejte mi, nebo napište, domluvíme si prohlídku, nemovitost Vám ráda ukážu.

Pro koupi zajistím kompletní realitní a právní..

Cena
9 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Dešenice, Milence
ID
00336
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
350 m2
Vybaveno
Ano
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha budovy
188 m2
Podlahová plocha
188 m2
Plocha nemovitosti
1228 m2
Plocha zahrady
352 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Terasa
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Markéta Krausová

Markéta Krausová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Dešenicích.

Podobné nabídky