Prodej bytu 2+kk, Horažďovice, Na Vápence, 65 m2

Na Vápence, Horažďovice


2 850 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 13 582 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Horažďovicích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Popis

Nabízíme na prodej pěkný, slunný, prostorný, podkrovní byt 2 + kk (65,6 m2) v OV, avšak užívaný jako 4+kk díky dvěma ložnicím. Byt je situovaný v podkroví ve 4.NP v skvěle udržovaném cihlovém bytovém domě (kolaudace v r. 2002) ve velmi klidné slepé ulici Na Vápence v Horažďovicích.
Popis: předsíň (vestavěné skříně), koupelna (vana, umyv. se zrcadlem, WC, topný žebřík, el. boiler, vývody na pračku) s prádelnou s oknem, průchozí obývací pokoj, kuchyně s jídelnou (moderní rohová kuch. linka s HV troubou, sklo-ker. deskou, digestoří, lednicí) a 2x ložnice.
K bytu náleží kovová sklepní kóje a užívání spol. prostor domu jako kolárna a sušárna v suterénu domu.
Celková plocha: 65,6 m2.
Vytápění: ÚT – dálkové.
Nízké náklady na bydlení: 1.934 Kč (fond oprav, topení, vodné a stočné, voda, správa domu, pojištění domu...) + elektřina + plyn (pouze vaření).
Pěkný (dřevěné podlahy, moderní zařízená kuchyně, okna Velux se žaluziemi) slunný byt s orientací do 3 světových stran s příjemným výhledem jak na město, tak do zeleně za odpovídající cenu (43.445 Kč/m2) v daném místě a čase! V blízkosti je víceúčelové hřiště (fotbal, tenis, apod..) a veřejné ohniště s posezením. Horažďovice je město s veškerou občanskou vybaveností včetně nemocnice, kina, krytého aquaparku s řekou Otavou, sportovním areálem (fotbalové hřiště, tenisové kurty, skatepark, dětské hřiště...) či zámkem.
Strakonice 20 km. Sušice 17 km.
Ihned volný!

Cena
2 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 8. 2024
Adresa
Na Vápence, Horažďovice
ID
S2488
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
66 m2
Patro
4. z 4
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
236 m2
Podlahová plocha
65 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Vodovod
Sklep

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Jiří Zuda

Jiří Zuda

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Horažďovicích.

Podobné nabídky