Prodej bytu 2+kk, Rudník, 54 m2

Rudník


Rezervováno
2 350 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 11 199 Kč /měs.

(včetně provize RK a právních služeb)


Regionální dodavatelé v Rudníku

Popis

Nabízíme k prodeji stylově zrekonstruovaný byt 2+kk v Rudníku u Trutnova, který se nachází ve 2.NP zděného bytového domu. Byt je v osobním vlastnictví, a jeho užitná plocha činí téměř 54 m2.

Byt disponuje prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem, ložnicí se šatnou, koupelnou a chodbou. V obývacím pokoji je nově položena dřevěná podlaha, v ložnici pak podlaha původní smrková, ovšem zrenovovaná. Kuchyňský kout je připraven pro instalaci sporáku a myčky nádobí. V koupelně s vanou je nově nainstalováno podlahové topení a topný žebřík.

Vytápění krbovými kamny. Je však možnost topit také elektrickými přímotopy, na který je byt připraven. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler. Vodovod je zde obecní, odpadní vody jsou svedeny do septiku. V průběhu dvou let bude nemovitost napojena na obecní kanalizaci, která bude realizována v příštích letech.

Příslušenství bytu tvoří prostorná půda o rozloze 20 m2 a dvě parkovací místa za domem.

Obec Rudník se nachází jak v blízkosti Trutnova, tak i Vrchlabí. Obě tyto města disponují veškerou občanskou vybaveností. V bezprostřední blízkosti bytového domu se nachází obchod s potravinami, obecní úřad, pošta, i dětské hřiště. ZŠ a MŠ je cca 1 km od domu.

Pokud vás nabízená nemovitost zaujala, neváhejte nás kontaktovat. S financováním rádi pomůžeme.

Stav
Rezervováno
Cena
2 350 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK a právních služeb
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Rudník
ID
22976
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
54 m2
Patro
2. z 3
Vybaveno
Ne
Typ objektu
Patrový
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
54 m2
Plocha nemovitosti
54 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V
Odpad
Septik
Topení
Lokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Bezbarierový přístup
Parkování

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Bc. Petra Bílková

Bc. Petra Bílková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+kk v Rudníku.

Podobné nabídky