Prodej bytu 2+1, Praha - Malá Strana, Mostecká, 94 m2 (ID: 1537598)

Mostecká, Praha 1 - Malá Strana


28 500 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 135 823 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Praze 1

Stěhovací služby

Popis

Prodej jedinečného bytu s 5% návratností a úspěšným airbnb provozem, který je skvělou příležitostí pro investici.

Byt se nachází v historickém domě ze 14. století, přímo sousedícím s Malostranskými mosteckými věžemi na Karlově mostě, což znamená, že jste v samotném srdci Prahy.

Z jídelny můžete obdivovat nádherné výhledy na ikonické pražské památky, jako je Pražský hrad, Orloj, kostel sv. Mikuláše a zmíněné mostecké věže.

Byt prošel důkladnou rekonstrukcí dokončenou v roce 2022 a je plně vybavený. Interiér je bohatý a útulný, s unikátními prvky. Moderní technologie chytré domácnosti umožňují ovládání osvětlení a vytápění. Díky velkým oknům proudí do bytu přirozené světlo po celý den, nabízejíc krásný výhled na Mosteckou ulici, jednu z nejdůležitějších ulic české historie. V blízkosti rezidence se nachází butiky, lokální restaurace a nezapomenutelné výhledy, které Praha nabízí.

Budova je jedním z nejstarších paláců v Praze a svými historickými dřevěnými schody a vysokými klenutými stropy vás přenese zpět do doby významných osobností české historie. Díky své historické hodnotě získala rezidence status kulturní památky. Navzdory pečlivě zachovanému historickému rázu je budova vybavena prostorným novým výtahem, který zajišťuje bezbariérový přístup.

Kontaktujte nás pro prohlídku tohoto jedinečného bytu.

Cena
28 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
20. 8. 2024
Adresa
Mostecká, Praha 1 - Malá Strana
ID
N03400
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
94 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
94 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Nicole Binková

Nicole Binková

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Praze 1.

Podobné nabídky