Prodej bytu 2+1, Brno, Kunštátská, 59 m2

Kunštátská, Brno


6 190 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 29 500 Kč /měs.

(vč. provize a právního servisu, prodávající si vyhrazuje právo v případě více zájemců dát přednost nejvyšší nabídce)


Regionální dodavatelé v Brně

Popis

Pokud hledáte ideální místo k bydlení, které spojuje komfort, moderní zázemí a výbornou občanskou vybavenost, právě jste jej našli.

Nabízíme Vám ke koupi krásný byt o dispozici 2+1, nacházející se v klidné a žádané lokalitě Brno - Řečkovice, na ulici Kunštátská. Tento byt o užitné ploše 59 m² je součástí panelové budovy, která prošla kompletní revitalizací, což zaručuje kvalitní a pohodlné bydlení.

Byt s velmi dobrým technickým stavem Vás překvapí svou prostorností a moderním uspořádáním. Vstupní chodba je dostatečně velká, což umožňuje pohodlný vstup do všech místností. Obývací pokoj je moderně propojen s kuchyní, což vytváří příjemný otevřený prostor pro rodinná setkání či posezení s přáteli. Kuchyně je vybavena všemi potřebnými spotřebiči a plyn zde slouží pouze k vaření, což snižuje náklady na bydlení. Součástí bytu je samostatná neprůchozí ložnice, která zajišťuje klid a soukromí, šatna/komora pro praktické úložné řešení a oddělená koupelna s vanou a otopným žebříkem. K bytu dále patří prostorná lodžie s výhledem na klidný dvorní trakt domu, kde je umístěno i dětské hřiště a vzrostlé stromy. K bytu náleží také sklep, což přidává na úložném prostoru.

Jednou z hlavních předností této nemovitosti je její lokalita. Řečkovice jsou vyhledávanou městskou částí s kompletní občanskou vybaveností. V blízkém okolí naleznete restaurace, obchody, kavárny, lékárny, poštu či sportovní areál s plaveckým bazénem. Blízkost MHD, přírody a snadná dostupnost na rychlostní silnice a dálnice činí z tohoto bydlení strategicky výhodnou volbu. Parkování je zde řešeno velmi dobře na veřejných místech, což ocení každý majitel auta.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte nás kontaktovat pro bližší informace a sjednání prohlídky.
Těšíme se na setkání s Vámi a věříme, že právě tento byt se stane Vaším novým domovem.

Cena
6 190 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
vč. provize a právního servisu, prodávající si vyhrazuje právo v případě více zájemců dát přednost nejvyšší nabídce
Aktualizováno
21. 8. 2024
Adresa
Kunštátská, Brno
ID
N00018
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
59 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
59 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Ladislav Vohralík

Ladislav Vohralík

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje bytů 2+1 v Brně.

Podobné nabídky