Prodej rodinného domu, Rovensko pod Troskami, Matouškova, 121 m2 (ID: 1538095)

Matouškova, Rovensko pod Troskami, okres Semily


7 990 000 Kč
HYPOTÉKA od 38 078 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Rovensku pod Troskami

Rekonstrukce

Úklidové služby

Popis

Nabízíme ke koupi ojedinělou nabídku nadstandardně rekonstruovaného rodinného domu o dispozici 4+kk (111 m²) se zahradou, a to v malebné přírodě města Rovensko pod Troskami. Dům procházel v posledním roce rozsáhlou rekonstrukcí od podřezávky, přes celkovou renovaci interiérů včetně nových omítek, rozvodů, technologického zázemí, až po vnější plášť se zateplením a omítkou. Modernizace domu dala vzniknout nové dispozici a povedlo se tak využít každou část stavby na maximum.
Prostorné vstupní zádveří, otevřený obývací pokoj propojený s kuchyní, schodištěm do patra a přes francouzské okno s přímým vstupem na terasu a zahradu. Po celé spodní ploše je podlahové vytápění, včetně koupelny.
Posezení na venkovní terase (20 m²) nabízí maximální soukromí a nádherné výhledy do okolní krajiny.
V horním patře pak nalezneme tři prostorné samostatné pokoje a horní koupelnu s vanou. Nesmíme zapomenout, že součástí domu je také technická místnost určená pro zázemí tepelného čerpadla, navíc s prostorem na pračku a sušičku. Dům je z části podsklepen. Voda obecní, vytápění a ohřev vody řešen tepelným čerpadlem, napojení na kanalizaci.
Veškeré vybavení v domě, včetně kuchyně na míru a vestavných spotřebičů, je nyní nově instalováno - dům je aktuálně připraven k bydlení s možností okamžitého nastěhování.
Město Rovensko pod Troskami má výbornou občanskou vybavenost, a to včetně mateřské a základní školy. Dechberoucí příroda v místě a nejbližším okolí je zde samozřejmostí. Větší města jsou dojezdově autem od domu - Turnov 12 min, Semily 19 min, Liberec a Mladá Boleslav 35 min.
Nenechte si ujít jedinečný dům na klidném místě v srdci Českého ráje. Domluvte si prohlídku ještě dnes.

Cena
7 990 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
Matouškova, Rovensko pod Troskami, okres Semily
ID
26779
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
121 m2
Vybaveno
Částečně
Druh objektu
Řadový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
209 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Eva Šilhánová

Eva Šilhánová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Rovensku pod Troskami.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky