Prodej vily, Svratka, 9. května, 350 m2

9. května, Svratka


6 600 000 Kč /za nemovitost
HYPOTÉKA od 31 454 Kč /měs.
Regionální dodavatelé v Svratce

Popis

Prodej dvougenerační vily se zahradou a dvojgaráží na pozemku 1825 m2, Svratka, ulice 9. května, okr. Žďár nad Sázavou Rádi bychom Vám představili atypickou dvougenerační vilu nacházející se v obci Svratka. Jedná se bezpochyby o zcela mimořádnou nabídku jedné z nejzajímavějších staveb v obci.

Svratka není jen řeka protékající Vysočinou a jižní Moravou, ale také město v malebné krajině Ždárských vrchů, které nabízí ideální podmínky k zimní a letní rekreaci. Najdete tu rovněž golfové hřiště a měli byste vědět, že právě tady se zrodily tradice českého rychlobruslení.

Město Svratka poskytuje příjemné bydlení, veškeré služby, zdravotní středisko, sportovní vyžiti, sjezdovku, koupaliště. Dále se v obci nachází základní škola, mateřská škola, domov pro seniory, restaurace, obchody, benzínová pumpa atd.

Původní předválečná vila místního lékaře je situována v centru obce a disponuje třemi podlažími - dvě podlaží jsou obytná a v suterénu se nachází sklepní prostory. V podkroví je možnost vybudování dalších obytných prostor, bytu, ateliéru, apod. V 1., aktuálně obývaném patře je zastřešená terasa 22 m2 s krásným výhledem na zahradu a balkon s výhledem na město.

Dispozice:
Suterén - sklepní a skladovací prostory, kotelna.
Přízemí: vstupní hala, byt 5+1 (kuchyně, 4 prostorné slunné pokoje, koupelna, samostatná toaleta, spíž), schodiště do patra.
1.Patro: aktuálně obývaný byt 3+1 s terasou a balkonem (prostorná vstupní hala, kuchyně, 3 prosvětlené pokoje, zastřešená terasa, balkon, koupelna, spíž, samostatná toaleta, vstup na půdu).
Půda - možnost realizace dalších prostor.

Bonusem je upravená zahrada se vzrostlými stromy a s travnatou plochou. Na pozemku je dále dvojgaráž a dřevěná kůlna. Nemovitost doposud slouží pro čistě soukromé účely, nicméně díky nadstandardním a velkorysým prostorům by mohla být případně využita i pro různé komerční záměry. Například jako penzion, malý hotel, sídlo firmy, ordinace.

Více informací Vám sdělíme po telefonu nebo na prohlídce nemovitosti.
V případě Vašeho zájmu mě neváhejte kontaktovat.
Doporučuji prohlídku.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, kontaktujte makléřku - těšíme se na Vás

Cena
6 600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
21. 8. 2024
Adresa
9. května, Svratka
ID
2780
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
350 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
1825 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Monika Jenišová

Monika Jenišová

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje vil v Svratce.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky