Pronájem bytu 2+1, 00 Plzeň, Těšínská 851/4, 61 m2

Těšínská 851/4, 00 Plzeň


19 000 Kč /za měsíc
Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(provizi hradí nájemce)


Regionální dodavatelé

Popis

Nabízíme k pronájmu prostorný a světlý byt s dispozicí 2+1 o celkové ploše 61 m², který se nachází v 5. patře udržovaného domu s výtahem na adrese Těšínská 4, Plzeň-Doubravka. Byt je vhodný pro jednotlivce, páry i menší rodiny a skupinu studentů (až 4 osoby), kteří ocení pohodlné bydlení s veškerou občanskou vybaveností na dosah ruky.
Výhody tohoto bytu:
Prostornost a světlost – Byt nabízí velkorysé prostory a dostatek přirozeného světla po celý den.
Sklepní prostor – K bytu náleží sklep, kde můžete uložit sezónní věci či sportovní vybavení.
Perfektní lokalita – Doubravka je vyhledávanou čtvrtí Plzně díky svému klidnému charakteru, ale zároveň skvělé dopravní dostupnosti. Zastávky MHD jsou jen pár kroků od domu, takže se rychle dostanete kamkoli po městě.
Kompletní občanská vybavenost – V blízkosti najdete obchody, školy, školky, lékaře, a mnoho dalších služeb, které vám usnadní každodenní život.
Neváhejte a přijďte se podívat! Tento byt je volný ihned a čeká právě na vás.
Pro více informací a domluvení termínu prohlídky nás kontaktujte co nejdříve. Bytů v takto atraktivní lokalitě je málo, tak si nenechte ujít tuto příležitost!

Cena
19 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
provizi hradí nájemce
Aktualizováno
21. 8. 2024
Adresa
Těšínská 851/4, 00 Plzeň
ID
63337
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
61 m2
Patro
4.
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Sklep
Výtah

Máte zájem o tuto nemovitost?

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň, Východní Předměstí

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!
Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky pronájmu bytů 2+1.

Podobné nabídky