Prodej rodinného domu, Mirotice, 93 m2 (ID: 1538550)

Mirotice, okres Písek


6 500 000 Kč
HYPOTÉKA od 30 977 Kč /měs.

(včetně provize RK)


Regionální dodavatelé v Miroticích

Popis

V Rezortu Mirotice Vám nyní nabízíme možnost pořídit si pozemek s projektem rodinného domu a výstavbou na klíč. Těšte se na komfort bungalovu 3+kk s užitnou plochou 120 m², vybudovaného dle nejnovějších trendů v oblasti bydlení. Domy jsou navrženy s ohledem na maximální funkčnost a estetiku, s výchozí energetickou třídou B a možností upgrade na třídu A.
Financování:
Struktura financování je navržena pro maximální pohodlí - zahrnuje úvodní zálohu, postupnou platbu po dokončení jednotlivých etap stavby a možnost finalizace nákupu pozemku s podepsáním smlouvy o dílo.
Lokalita a příležitosti:
Mirotice, s bohatým společenským a kulturním životem, nabízejí skvělou dostupnost a vše potřebné pro každodenní život v bezprostřední blízkosti. Tato oblast je ideální pro rodiny s dětmi i sportovní nadšence.
Proč vybrat Rezort Mirotice?
Rezort Mirotice představuje ideální kombinaci vysokého standardu moderního bydlení a života v příjemném prostředí středních Čech. Staňte se součástí komunity, která hodnotí kvalitu a pohodlí.
Pro další informace nás neváhejte kontaktovat

Cena
6 500 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
30. 8. 2024
Adresa
Mirotice, okres Písek
ID
862207
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
93 m2
Druh objektu
Samostatný
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
120 m2
Plocha nemovitosti
1200 m2

Máte zájem o tuto nemovitost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@realitymat.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Kontakt

Štěpán Vlček

Štěpán Vlček

Přihlášení k odběru

Nenechte si ujít nejnovější nabídky prodeje rodinných domů v Miroticích.

Tipy Realitymatu

Podobné nabídky